Hurtigruten Svalbard
Kart

Om Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard, tidligere Spitsbergen Travel, ble stiftet i 1988 og er Svalbards eldste turoperatør. Fra å være et reisebyrå som sørget for at gruvearbeidere fikk reise sørover, er vi i dag en turoperatør som hjelper deg å reise nordover.

Visjon

Verdensledende på oppdagelsesreiser.

Misjon

Tilby trygge, unike, aktive og bærekraftige opplevelser, som skaper minner for livet.

Våre kjerneverdier

WE Inspire – Vi skaper positivt engasjement.


WE Empower – Vi gjør hverandre gode.


WE Care – Vi utgjør en forskjell.


WE Explore – Vi ser alltid etter forbedringer.

Virksomheten

Hurtigruten Svalbard er en totalleverandør. Det betyr at vi hjelper deg å gjøre drømmer om til virkelighet. Med oss kan du få oppleve panoramautsikten på snødekte breer, solnedgang på havis, hundekjøring, kajakk, fotturer, grotteturer, skiturer, ekspedisjonscruise og mye mer. Vi er her hele året, slik at du kan oppleve Svalbard til alle årstider. Og spør du oss om hvilken årstid som er best, er svaret alle!

Gode opplevelser kan fint kombineres med god mat. På våre restauranter er det noe for enhver smak. Er du på tur i telt eller på hytte kan vi også her gi deg unike smaksopplevelser som du må til Arktis for å oppleve.

Våre hoteller tilbyr en god standard, for du skal sove godt! Ønsker du en enklere stil anbefaler vi Coal Miners` Cabins. Felles for alle er hyggelige gjester og en betjening som er der for deg.

Vi anbefaler guidede turer. Ikke for at vi skal ta oss ekstra betalt, men for at du skal få en best mulig opplevelse, i trygge rammer. På tur med oss får du en turleder som kan Svalbard, og som har fokus på sikker og trygg ferdsel. I tillegg ønsker vi at du skal ha muligheten til å lære noe om dette unike området. Svalbard er vakker, men naturen kan også vise seg fra en barskere side.  Det er derfor vi lar oss fascinere.

Velkommen til vår verden, på tur med Hurtigruten Svalbard!

Fakta

Hurtigruten Svalbard AS er Svalbards eldste og største reiselivsbedrift og turoperatør, med forretningskontor i Longyearbyen. Selskapet er heleid av Hurtigruten AS.  Hurtigruten Svalbard AS eier og drifter Radisson Blu Polar Hotel, Funken Lodge samt Coal Miners’ Cabins. Innenfor selskapsstrukturen inngår også outdoorbutikken Longyear78 og Ing. G. Paulsen (IGP) som er en handelsbedrift og leverandør av snøscootere, båt og tilhørende utstyr.    

Selskapet har per i dag ca. 200 ansatte og ca. 150 årsverk, og en årlig omsetning på rundt 300 millioner kroner.

Skriv ut

Kjekt å vite