Våre samarbeidspartnere
Kart

Våre samarbeidspartnere

For å kunne skape unike øyeblikk, samarbeider vi med noen av verdens dyktigste fotografer og ekspedisjonsdeltakere. SAS, Norwegian og Devold gjør reisen din til Svalbard mulig. Alle er lidenskapelig opptatt av Arktis. Akkurat som oss.

Asgeir Helgestad

Asgeir Helgestad er en prisvinnende fotograf, som spesialiserer seg innenfor friluftsfotografering og dyreliv. Han har drevet med fotografi og film siden 1991, og vi er stolte over å samarbeide med han. Helgestad er vant til det røffe klimaet her på Svalbard, og har vært både i Arktis og Antarktis.


Shutterbirds Production

Shutterbird Productions drives av Francisco Mattos, og er et firma som tar bilder og video fra det arktiske landskapet. Mattos har også produsert en TV- serie for den brasilianske kanalen Canal OFF, her beskriver han livet på Svalbard og jakten på nordlyset. 

Jørn Hurum og øglegraverne

Hurtigruten Svalbard er en av hovedsponsorene for Jørn Hurum og Øglegraverne fra Naturhistorisk Museum, og har som takk fått en slekt oppkalt etter oss - Spitrasaurus! 

Helt fra starten i 2007 har Hurtigruten Svalbard samarbeidet tett med Øglegraverne. Jørn Hurum og hans team har hver sommer hatt utgravninger i Isfjorden, en liten båttur fra Longyearbyen. Hit har vi tatt med turister, som har fått personlig omvisning av Hurum i utgravningsområdet. Det har vært et eventyr å få besøke dette enorme prosjektet, som er unikt på verdensbasis.

The Lost Penguin

The Lost Penguin er en ekspedisjonsgruppe som består av Teodor Glomnes og Lars Tønsberg. Glomnes er den yngste noensinne som har forsøkt å bestige Mount Everest to ganger, han har i tillegg gått en ekspedisjon til Antarktis. Tønsberg ble med Glomnes, og sammen gikk de Svalbard på langs. Vi bisto med transport, og er også svært stolte over å ha disse polarheltene på vårt lag.

Johanna Davidsson

Johanna Davidsson er den første kvinnelige svensken som skal gå Sydpolen unsupported. Hun trener til ekspedisjonen på Svalbard, og vi bistår så godt vi kan. Davidsson er utdannet sykepleier, og bruker fritiden sin på å utfordre seg selv med nye eventyr.

Fredrik Granath

Fredrik Granath er en svensk fotograf, som siden 2001 har fotografert i tøffe arktiske strøk. Vi samarbeider med Granath, og hans fokus på miljø og klima er verdier vi verdsetter. Granath har gitt ut den bestselgende boken "Vanishing World", som ble kåret til en av de ti beste bøkene av USA Today og Entertainment weekly.

Justine Gosling

Justine Gosling deltok på vår "To fjell" ekspedisjon, og gikk dermed hennes første mil på ski noensinne på Svalbard. Hun kom opp 14.april for å lære seg å gå på ski, i forkant av ekspedisjonen. Gosling er med andre ord en eventyrlysten Svalbard- ambassadør som tar utfordringer på strak arm. Hun er sponset av Land Rover, GHumm Champagne, Canada Goose og er en av Discovery Channels ambassadører. Vi er stolte over å samarbeide med Gosling, og ser frem til å dele hennes opplevelser på ekspedisjonen hun deltok på.

Norwegian

I 2013 startet Norwegian igjen med flygninger til Svalbard, og det er vi glade for. Vi har et godt samarbeid med Norwegian, som flyr strekningen Oslo - Longyearbyen.


SAS

Hurtigruten Svalbard er helt avhengig av gode samarbeidspartnere for å kunne tilby et godt produkt. SAS er veteranen når det gjelder flygninger til Svalbard, og trafikkerer i dag mellom Oslo, Tromsø og Longyearbyen.


Devold

Klimaet er hardt på Svalbard, derfor er det helt naturlig for oss å samarbeide med Devold. Det tradisjonsrike norske selskapet har produsert ullklær siden 1853, og er i dag den den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Vi utstyrer våre guider med Devold-klær, og selger også et utvalg egnede produkter på våre overnattingssteder.


Skriv ut

Kjekt å vite