Camp Barentz
Kart

Camp Barentz

Kom deg bort fra støyen og lysene i byen, og sett kursen mot Camp Barentz. Der kan du nyte naturen og holde deg varm i imponerende omgivelser.

Ut i villmarken

Alternativ tekst

Camp Barentz finner du ca 10 kilometer øst for Longyearbyen, inn Adventdalen. Campen har en fantastisk beliggenhet, og du kan oppleve Svalbards storslåtte natur i kombinasjon med foredrag, måltid og turer. Se det magiske nordlyset om vinteren, eller nyt midnattssolen om sommeren.

Fasiliteter

Alternativ tekst

På campen finner du Barentz hus og en stor gamme. Gammen, med plass til 70 personer, har åpen peis og autentisk sjarm. Barentz hus har plass til 30 gjester. Den er bygd som en kopi av hytta Barentz og hans mannskap bygde på Novaja Semlja.

Utforsk Adventdalen fra Camp Barentz

Alternativ tekst

Campen er et flott utgangspunkt for turer videre utover Adventdalen. Green Dogs anlegg ligger like ved, og herfra går det hundesledeturer hele vinteren. Det går også an å dra på fotturer eller snøscooterturer i villmarka. Du kan kombinere turen med et måltid og foredrag på Camp Barentz, slik at du får mest mulig ut av dagen! Vi tilbyr Villmarksaften som et fast produkt med middag og foredrag, men skreddersyr gjerne et program til deg, med lunsj eller middag, foredrag eller tur.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Alternativ tekst
Arktisk villmarksaften
Varmt og lunt inne. Klart og kaldt ut...
Alternativ tekst
Bolterdalen
Stillheten, det storslagne landskapet...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com