Tilbud til din gruppe Gruppetilbud
Kart

Lokale eksperter i Arktis

Reserver ditt møte nå og få ekstra fordeler underveis. Vårt team sitter i Longyearbyen og er klare til å hjelpe deg med ditt møte på Svalbard!

Små, medium eller store møter - alltid gode fordeler

Enten du skal arrangere et internt kick-off eller en global konferanse, kan Hurtigruten Svalbard hjelpe deg med gjennomføringen. Vårt møtetilbud er en komplett pakke som dekker alle dine behov, og avhengig av antall deltakere kan du velge en, to eller tre fordeler i tillegg.Ekspertteam som vet hva du trenger

Vårt team består av lokale eksperter som kjenner øya godt, og som ser de ulike mulighetene som finnes for å gjøre ditt arrangement til en helt unik opplevelse. Mat og drikke er også viktig for et vellykket arrangement, og vi sørger for et komplett opplegg med mange spennende innslag.

Når du tar kontakt med oss får du en kontaktperson som er med deg hele veien til arrangementet er gjennomført, og vår Event Manager sørger for ekspertise i alle ledd og godt samarbeid med våre lokale partnere.
FÅ OPP TEMPOET MED SPENNENDE AKTIVITETER

Vi tilbyr mange ulike aktiviteter som kan gi ditt arrangement det lille ekstra. Vårt ekspertteam vet akkurat hvilke aktiviteter som passer din gruppe best, og ikke vær redd for å sette høye krav til gjennomføringen. Som lokale eksperter på Svalbard er vi tilgjengelige både i forkant og under arrangementet, og vi kjenner de lokale forholdene godt. Dette er vårt hjem, og vi gleder oss til å ha deg på besøk!

Vi kan legge inn gledelige overraskelser underveis. Hva med konsert med Det Store Norske Mandskor? Eller en tøff lue til å holde ørene varme under oppholdet?Kontakt oss - ingen slår oss på lokal ekspertise

Vi hjelper deg med å sette sammen den beste pakken for din konferanse. Vi ordner alt av fly, overnatting, måltider, aktiviteter og møterom, så du kan fokusere på å lage det beste faglige innholdet. Når du tar kontakt med oss får du en kontaktperson som er med deg hele veien til arrangementet er gjennomført. Dette gir deg trygghet, og arrangementet ditt er i de beste hender! Fortell oss hva du ønsker, så ordner vi det for deg.Ring oss på 79 02 61 00, send oss en e-post på gruppe@hurtigrutensvalbard.com eller fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg.Start planleggingen med oss allerede i dag!

.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Informasjon

Be om et tilbud i dag!

Kontakt oss

Hurtigruten Svalbard:
Tlf: 79 02 61 00
E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Aktiviteter

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Alternativ tekst
Snøscooter til Tempelfjorden
En fantastisk tur til naturskjønne...
Alternativ tekst
Arktisk vinter med elektrisk fatbike
Vil du oppdage Longyearbyen for egen...
Alternativ tekst
Arktisk villmarksaften
Bli med ut i den arktiske villmarken ...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler