Kick off
Kart

Verdens nordligste kick-off

Kjært barn har mange navn. Enten det er kick-off, teambuilding, firma- eller insentivtur du skal arrangere, så har vi løsningen for deg på Svalbard. Her kan du kombinere rå naturopplevelser med faglig innhold, og få ting forteller kollegaene dine hvor mye du setter pris på dem som en tur til 78 grader nord! 

Vi er her for dine ansatte

Enten du er sjef i et lite firma eller har ansvaret for en større bedrift kjenner du til viktigheten av engasjerte og trofaste ansatte som trives på jobb. Flere og flere bedrifter velger å ha kick-off eller dra på teambuildingsturer for å sparke i gang et nytt regnskapsår, og vi kan hjelpe deg med å gi dine ansatte en uforglemmelig opplevelse på Svalbard. Vi er en totalleverandør av opplevelser og kan ordne alt av fly, hotell, bespisning, aktiviteter og transport.

En garantert god opplevelse

Alle som arrangerer kick-off, teambuilding eller firmatur gjennom Hurtigruten Svalbard får én kontaktperson som hjelper deg med å ivareta gruppens interesser mens dere er på øya. Du får noen du kan forholde deg til som tar hånd om alt det praktiske, og vårt mål er at du som arrangør skal ha det enkelt. Du får tid til det som er din jobb: inspirere, utvikle og hygge deg med dine kollegaer.

Enten dere vil bo på vår ekspedisjonslodge i ødemarken eller ha hele Funken Lodge for dere selv kan vi skreddersy et fantastisk program for din bedrift. 

Program og pris

Er en firmatur til Svalbard dyrt? Ved å ta dine ansatte vekk fra «hverdagen» vil du oppleve at kreativiteten blomstrer og fokuset holder seg på jobbrelaterte temaer i løpet av dagen. Kombinert med fantastiske naturopplevelser, får du skapt et samhold blant dine ansatte som ikke kan kjøpes for penger.

Pris er avhengig av varighet og ønsket program. Her finner du tre forslag, kontakt oss gjerne for å skape det perfekte arrangementet for deg og din bedrift!

Program 1: På jakt etter magien og nordlyset

I nordlyssesongen har vi fokus på det som er vakkert, og ekstra magisk blir det når man får muligheten til å se nordlys midt på dagen. Det grønne sløret kaster seg i bølger på himmelen, og vekker nok mange følelser i kollegaene omkring deg. Ta med kollegaene ut for å jakte på nordlyset med beltevogn, en opplevelse som helt sikkert vil bli samtaleemne i lunsjen når dere er tilbake på fastlandet. Og når vi først snakker om mat – vi har fullt fokus på gode matopplevelser under deres opphold i Longyearbyen. Maten på Svalbard er noe av det vi er mest stolte over, og med ferske, lokale råvarer og kreative kokker skapes det litt magi på kjøkkenet også.

På kvelden kan dere dra ut til Camp Barentz, en nostalgisk hytte der det blir historiefortelling, matservering og noe godt i glasset. Camp Barentz er et historisk sted som vi har bygget for å kunne fortelle historien til Svalbards oppdager; Willem Barentsz.

Vi er behjelpelige med aktiviteter under oppholdet. Her handler det om å sammen oppdage Svalbard, men også oppdage gode sider og egenskaper ved hverandre. Svalbard er et unikt sted å ta med kollegaene, for her blir magien virkelighet.

Program 2: Lys vinter på Svalbard

I det sola titter over fjellene og lyser ned på Longyearbyen går vi inn i vår kanskje flotteste sesong. Dagene blir lysere hver dag, snøen glitrer fra fjellene omkring, det er en rekke spennende aktiviteter tilgjengelig og du og kollegaene dine har muligheten til å tilbringe noen fantastiske dager tett oppunder Nordpolen.

På 78 grader nord er vinteren lys og fargespillet over fjelltoppene i det sola titter frem gjør godt for kropp og sjel – også selv om man er vant med daglige solstråler på fastlandet. Her får dere ta del i lokalbefolkningens glede over det returnerende lyset, og det inspirerer til å få ting gjort, så man kan ut og nyte naturen. Dere overnatter på et av våre overnattingssteder, og spiser deilig frokost der. Vi setter av tid til kurs i våre lokaler, og serverer en smaksrik lunsj. Deretter anbefaler vi en snøscootertur til Tempelfjorden, før dere sparker i gang kvelden med champagnesmaking på det gamle Nordpolet.

Fra midten av april er det midnattssol, og det betyr at de eventyrlystne også kan bruke nattetimene til utflukter! Vår topp moderne beltevogn kan ta dere med på solsafari opp Longyearbreen, og dere får servert Longyearbyens vakreste utsikt til dessert.

Program 3: Sommer på Svalbard

Sommeren på Svalbard er langt ifra sommeren du husker som barn. Her får du hverken myggstikk eller pollenvarsler, men inspirerende konferanseomgivelser omgitt av flott natur og kulinariske opplevelser. Midnattssola har smeltet snøen rundt byen, og blomstene begynner å titte frem i fjellskråningen. Hva med en morgentur opp på nærmeste fjelltopp for å få i gang kropp og hode før dagens faglige innhold?

Videre foreslår vi en aktiv jobbreise med en fartsfylt ribsafari til Fuglefjella med polarcirkelbåten vår. Vi slår et slag for lunsj i form av byens beste burger på historiske Coal Miners’ Bar & Grill. Få med dere en smak av Svalbard, en kulinarisk opplevelsesvandring i Longyearbyen, og gå inn i de sene sommertimer med en imponerende middag på Restaurant Nansen. Dette har dine kollegaer fortjent, og dette blir konferansen ingen glemmer!

Vi sees på Svalbard!

Kontakt oss for en prat

Vår gruppeavdeling tar gjerne en uforpliktende prat for å gi deg mer informasjon om din bedrifts muligheter. Vi ser frem til å høre fra deg!

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Tilbud

Vi kan skreddersy et tilbud for 
deg og din bedrift. Kontakt oss på
gruppe@hurtigrutensvalbard.com

Bestill

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler