Konferanser
Kart

Svalbard som konferansearena

Svalbard er den perfekte jobbarena. Reis til Arktis for å jobbe med faglig innhold, fyll på med spennende aktiviteter og få tid og rom til å bli bedre kjent med dine kollegaer. Vi er her for å hjelpe deg med å arrangere din neste konferanse. Vi kan ta imot grupper på opptil 300 personer, og garanterer at dine ansatte ikke tagger bildene sine med #justanotherdayatheoffice.

Vi hjelper deg med alt

Hurtigruten Svalbard har lang erfaring med å huse gjester i grupper fra 10 til 300 personer, og vi gjør alt for å gi dere en uforglemmelig opplevelse på Svalbard. Vi er en totalleverandør av opplevelser og kan ordne alt av fly, hotell, bespisning, aktiviteter, transport og organisering av møterom og utstyr.

En garantert god opplevelse

Alle som arrangerer kurs eller konferanse gjennom Hurtigruten Svalbard får én kontaktperson som hjelper deg med å ivareta gruppens interesser mens dere er på øya. Du får noen du kan forholde deg til som tar hånd om alt det praktiske, og vårt mål er at du som arrangør skal ha det enkelt. Du får tid til det som er din jobb: inspirere, utvikle, undervise og hygge deg med kollegaene dine.

Vi tilbyr konferansefasiliteter på følgende steder:

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen tilbyr konferansesaler i ulike størrelser og kan ta 140 personer i våre møterom. På Restaurant Nansen kan vi servere opptil 260 personer.

Longyearbyen Kulturhus ligger to minutter fra Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen, og her er det mulig å arrangere store konferanser for opptil 300 deltakere.

Funken Lodge har en stor og moderne konferansesal som kan deles opp i mindre grupperom. Dere har også mulighet til å bruke «Styrerommet» hvor kullselskapets direktører satt og forhandlet i gamle dager. Funktionærmessen Restaurant kan servere opptil 126 personer.

Program og pris

Er en gruppereise til Svalbard dyrt? Ved å ta dine ansatte vekk fra «hverdagen» vil du oppleve at kreativiteten blomstrer og fokuset holder seg på jobbrelaterte temaer i løpet av dagen. Kombiner dette med teambuilding i fantastisk natur, og du har skapt et samhold blant dine ansatte som ikke kan kjøpes for penger.

Pris er avhengig av varighet og ønsket program. Her finner du tre forslag, kontakt oss gjerne for å skape det perfekte arrangementet for deg og din bedrift!

Program 1: På jakt etter magien og nordlyset

I nordlyssesongen har vi fokus på det som er vakkert, og ekstra magisk blir det når man får muligheten til å se nordlys midt på dagen. Det grønne sløret kaster seg i bølger på himmelen, og vekker nok mange følelser i kollegaene omkring deg. Ta med kollegaene ut for å jakte på nordlyset med beltevogn, en opplevelse som helt sikkert vil bli samtaleemne i lunsjen når dere er tilbake på fastlandet. Og når vi først snakker om mat – vi har fullt fokus på gode matopplevelser under deres opphold i Longyearbyen. Maten på Svalbard er noe av det vi er mest stolte over, og med ferske, lokale råvarer og kreative kokker skapes det litt magi på kjøkkenet også.

På kvelden kan dere dra ut til Camp Barentz, en nostalgisk hytte der det blir historiefortelling, matservering og noe godt i glasset. Camp Barentz er et historisk sted som vi har bygget for å kunne fortelle historien til Svalbards oppdager; Willem Barentsz.

Vi er behjelpelige med aktiviteter under oppholdet. Her handler det om å sammen oppdage Svalbard, men også oppdage gode sider og egenskaper ved hverandre. Svalbard er et unikt sted å ta med kollegaene, for her blir magien virkelighet.

Program 2: Lys vinter på Svalbard

I det sola titter over fjellene og lyser ned på Longyearbyen går vi inn i vår kanskje flotteste sesong. Dagene blir lysere hver dag, snøen glitrer fra fjellene omkring, det er en rekke spennende aktiviteter tilgjengelig og du og kollegaene dine har muligheten til å tilbringe noen fantastiske dager tett oppunder Nordpolen.

På 78 grader nord er vinteren lys og fargespillet over fjelltoppene i det sola titter frem gjør godt for kropp og sjel – også selv om man er vant med daglige solstråler på fastlandet. Her får dere ta del i lokalbefolkningens glede over det returnerende lyset, og det inspirerer til å få ting gjort, så man kan ut og nyte naturen. Dere overnatter på et av våre overnattingssteder, og spiser deilig frokost der. Vi setter av tid til kurs i våre lokaler, og serverer en smaksrik lunsj. Deretter anbefaler vi en snøscootertur til Tempelfjorden, før dere sparker i gang kvelden med champagnesmaking på det gamle Nordpolet.

Fra midten av april er det midnattssol, og det betyr at de eventyrlystne også kan bruke nattetimene til utflukter! Vår topp moderne beltevogn kan ta dere med på solsafari opp Longyearbreen, og dere får servert Longyearbyens vakreste utsikt til dessert.

Program 3: Sommer på Svalbard

Sommeren på Svalbard er langt ifra sommeren du husker som barn. Her får du hverken myggstikk eller pollenvarsler, men inspirerende konferanseomgivelser omgitt av flott natur og kulinariske opplevelser. Midnattssola har smeltet snøen rundt byen, og blomstene begynner å titte frem i fjellskråningen. Hva med en morgentur opp på nærmeste fjelltopp for å få i gang kropp og hode før dagens faglige innhold?

Videre foreslår vi en aktiv jobbreise med en fartsfylt ribsafari til Fuglefjella med polarcirkelbåten vår. Vi slår et slag for lunsj i form av byens beste burger på historiske Coal Miners’ Bar & Grill. Få med dere en smak av Svalbard, en kulinarisk opplevelsesvandring i Longyearbyen, og gå inn i de sene sommertimer med en imponerende middag på Restaurant Nansen. Dette har dine kollegaer fortjent, og dette blir konferansen ingen glemmer!

Vi sees på Svalbard!

Kontakt oss for en prat

Vår gruppeavdeling tar gjerne en uforpliktende prat for å gi deg mer informasjon om din bedrifts muligheter. Vi ser frem til å høre fra deg!

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Tilbud

Vi kan skreddersy et tilbud for 
deg og din bedrift. Kontakt oss på
gruppe@hurtigrutensvalbard.com

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Alternativ tekst
Kontakt oss
Ta kontakt med oss for spørsmål eller...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler