Spitsbergen Blomstrand Fottur med cruise Fra kr. 25.990,-
Kart

Spitsbergen Blomstrand Fottur med cruise

Bli med på en eventyrlig 9-dagers tur ut i den arktiske villmarken med spennende fotturer blant isbreer, spisse fjelltinder og inkludert seilas med MS Nordstjernen.

En magisk reise nordover ombord på MS Nordstjernen

Spitsbergen Blomstrand Fottur er en ekspedisjon på 9 dager som kombinerer to av våre mest populære sommerprodukter: Den magiske reisen ombord på MS Nordstjernen fra Longyearbyen til 80 grader nord, og et opphold på vår camp i Kongsfjorden på Blomstrand. Her får du det beste fra svalbardsommeren på en tur!Ditt arktiske eventyr starter med avgang fra Longyearbyen om bord på MS Nordstjernen. Lugarene på dette skipet er sjarmerende, men små i størrelse. Det kan også være noe støy fra motoren, avhenging av hvor man bor på skipet.Vi følger nordvestkysten av Spitsbergen opp til 80 grader nord. Dette er den ultimate måte å oppleve Svalbard på. Du vil se spisse fjelltinder, massive brefronter og oppleve et yrende dyreliv. Underveis stopper vi også i Barentsburg og i Ny-Ålesund. Vi tar oss god til å se på landskapet og det unike dyrelivet underveis.

Velkommen til øygruppen Blomstrand

Etter 2-3 netter om bord ankommer vi nordsiden av Kongsfjorden og Blomstrandhavna. Dette blir vårt hjem i villmarken de neste dagene.


Camp Svalbard

Blomstrand er en øy som ligger rett sør for vår base. Området har et bredt utvalg av fotturer, for eksempel Feiringfjellet på 1053 moh, Norvågfjellet på 460 moh, Olssønfjellet på 518 moh og Blomstrandbreen. En bretur med stegjern og isøks gjør at vi kommer tett på spennende isformasjoner og bresprekker, og gir oss en fantastisk utsikt over fjellene i området og til hele Kongsfjorden. Vi kan også høre lyder og drønn fra kalvende breer i området.

Ulike turer hver dag

Det vil bli ulike turer hver dag. Vi går i små grupper med en lokalkjent guide som har med seg alt nødvendig sikkerhetsutstyr. Du trenger kun å ta med deg litt klær, mat og drikke til dagsturene fra campen vår. Det er ingen merkede stier eller veier. Terrenget er steinete, uberørt og vakkert – men det kan være utfordrende å gå.

Fottur

Kongen av Arktis

Livet i campen kommer til å gi deg en stor frihetsfølelse og en sterk tilknytning til livet i Arktis. Campen er utstyrt med store telt som gjør det enkelt og ideelt å lage mat, tørke klær og samles til fellesaktiviteter. Vi slår opp mindre telt som vi sover i. Midnattssolen gjør at det er lyst døgnet rundt. På natten bytter man på å være isbjørnvakt med andre. Våre guider er godt utstyrt med nødvendig sikkerhetsutstyr, og vet hvordan man skal opptre når man står ansikt til ansikt med kongen av Arktis.

To unike opplevelser i ett produkt

Vi blir på Blomstrand og går dagsturer i tre dager før MS Nordstjernen henter oss og tar oss tilbake til sivilisasjonen. Det føles godt å komme om bord på den ærverdige båten for en varm dusj, få servert et godt måltid og nyte turen tilbake til Longyearbyen.


Nordstjernen dekk

På denne turen får du to opplevelser i ett produkt. Både en reise med den fantastiske båten MS Nordstjernen og følelsen av å være ute i den arktiske villmarken blant mektige fjell og isbreer på vår Blomstrand fottur camp i Kongsfjorden. Dette er et eventyr du ikke vil gå glipp av!

Last ned og les turprogrammet

Kart over ekspedisjonen

Blomstrand Map

Prisen inkluderer

Overnatting, måltider, transport og sightseeing i Longyearbyen. Delt rom på Coal Miners’ Cabins, delt lugar på MS Nordstjernen og overnatting i telt på vår Blomstrand camp. Det er mulig å bestille enkeltrom eller enkeltlugar for et ekstra tillegg i prisen. Alle måltider om bord på MS Nordstjernen er inkludert. Ekspedisjonsleder, guide og ilandstigninger i Barentsburg og Ny-Ålesund, søk- og redningstjenester og forsikringer er også inkludert.Om bord på MS Nordstjernen:


Seng i lugar. Frokost, lunsj og tre-retters middag. Ekspedisjonsledere vil gi informasjon om ilandstigninger og historier med fakta og informasjon underveis. Alle ilandstigninger på Svalbard er med våre Polarcirkel-båter. I Barentsburg og Ny-Ålesund legger vi til kai.I Blomstrand camp:


Måltider og drikke under ekspedisjonen. Nødvendig sikkerhetsutstyr, breutstyr, telt, liggeunderlang og guide er inkludert. Alkohol er ikke inkludert.

Prisen inkluderer ikke

Fly t/r Longyearbyen fra avreisested, personlig utstyr, sovepose, alkohol, annen drikke som brus eller saft og reiseforsikring. Mat og drikke i Longyearbyen er ikke inkludert.

Utstyrsliste Spitsbergen Blomstrand Fottur

Utstyrsliste

Spitsbergen travel stiller med følgende utstyr:

  • Telt
  • Liggeunderlag
  • Felles utstyr til campene
  • Kokeutstyr, gryter og bestikk
  • Proviant

Pakk klærne i plastposer – ta med ekstra plastposer, da utstyret kan bli vått under turen. Det er kort avstand fra stranden til leiren (20-100m). Tung bagasje er derfor ikke noe problem. Det er ikke elektrisitet i campen. Ekstra bagasje kan oppbevares i Longyearbyen den tiden du er ute på tur.Det er tørketelt i campen for å tørke klær og sko. To personer deler telt (3-manns). Disse er utstyrt med liggeunderlag.

Praktisk informasjon om reisen til Svalbard

Les mer om:

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Kr. 25.990,-
Fakta
Pris
Kr. 25.990,-
Varighet

9 dager

Vanskelighetsgrad

God fysisk form.

Periode

19. juli - 27. juli 2018

Utstyr
Deltakere

Minimum 4 personer.
Maksimum 12 personer. 

Minimumsalder

16 år.

Online booking

Bestill

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com