Arktisk vinter med elektrisk fatbike 695
Kart

Arktisk vinter med elektrisk fatbike

Vil du oppdage Longyearbyen for egen maskin? Ja, da er vår sykketur perfekt for deg.

Historien til Svalbard

Vi starter med en kort briefing før vi tar på hjelmer, og hver gjest får en Haibike Electric Drive- sykkel som passer til din størrelse.

Våre guider vil hente deg på hotellet, og vi vil gå ned til vårt aktivitetssenter for en rask orientering, og få utdelt våre hjelmer og sykler. Herfra sykler vi inn mot Longyearbyen, og lærer om lokalhistorien og selve byen.

Neste mål på turen er Burmaveien, den gamle hovedveien som forbinder byen til havnen. Veien er ca 50m over havet, og gir en flott utsikt over fjorden. Vi vil sykle ned til havnivå, mot Hotellneset, og sykle langs fjorden til Longyearbyen. Under turen vil vi ta en pause for å nyte utsikten, og kanskje et par smakfulle kjeks.

Informasjon

Våre nye Haibike SDURO FatSix-sykler har Yamaha elektrisk assistanse, som hjelper med de slake bakkene, mens fatbike-dekkene er perfekte for ujevnt og løst terreng. Disse syklene gir den perfekte kombinasjonen av kontroll, komfort og stabilitet på de arktiske stiene.Denne turen er flott for den noe aktive eventyreren, som ønsker å komme seg rundt Longyearbyen for egen maskin!Sykling vil være på asfalterte og gruslagte veier, og syklister må være forberedt på ulike veiforhold. Vi utstyrer deg med hjelm og refleksvest. Vi anbefaler gode sko og yttertøy. Kle deg for fysisk aktivitet og ta med noe varmt tøy i tilfelle du blir kald. Gjester er selv ansvarlige for eventuelle skader på sykkelen.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Fakta
Pris

Kr. 695,-

2019:
Kr 745,-

Lengde

3 timer.

Deltagere

Minimum 2
Maksimum 8 

Aldersgrense

14 år.

Vanskelighetsgrad

3 - Gjennomsnittelig god form.

Vi krever fra deltakerne at de må forstå engelsk eller et skandinavisk språk.

Periode

2. oktober til 23. november.

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler