Nordlysaften med middag Kr. 1095,-
Kart

Nordlysaften med middag

Opplev magien ved å være ute i villmarken på 78 grader nord! En særdeles stemningsfull kveld i Camp Barentz med god mat og drikke, foredrag og nordlysjakt.

Nordlys og arktisk mat

Vi jakter på nordlys, og lærer mer om fenomenet i vår varme, koselige villmarkscamp i Adventdalen. En stemningsfull kveld for opplevelseshungrige folk i alle aldre!

Ferden går fra ditt overnattingssted og ca. en mil innover Adventdalen. Her, langt fra byens belysning, har du perfekte forhold for å jakte på nordlyset. Følelsen av å være ute i villmarken må oppleves - her kommer naturen tett på, og du er nok glad for å ha en bevæpnet guide som passer på. Fra Camp Barentz kan du oppleve reinsdyr, ryper og rev på nært hold om du er heldig.

Lær om nordlyset

Camp Barentz har en fantastisk beliggenhet, og oser av autensitet. Barentz hus er en kopi av hytta som Svalbards oppdager Willem Barentz overvintret i på Novaja Semlja i 1596. Her serverer vertskapet akevitt,  deilig hjemmelaget reinsdyrsodd, bålkaffe og dessert. Et måltid helt i Svalbards ånd.

Verten avslører nordlysets hemmeligheter med et informativt foredrag, og ligger forholdene til rette kan du også få oppleve det magiske himmelfenomenet med egne øyne på utsiden. I mørketiden kan vi se nordlys både natt og dag - en spektakulær opplevelse. 

Praktisk informasjon

Inkludert i prisen er transport tur/retur overnattingssted, arktisk middag, fri drikke til maten, bålkaffe, hjemmelaget kake og foredrag om nordlyset.

Vi anbefaler behagelige, varme friluftsklær og varme sko siden det kan trekke litt kaldt fra gulvet, og vi skal være utendørs for å jakte på nordlyset. Merk at klærne kan lukte av bålrøyk i etterkant.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Kr. 1095,-
Fakta
Pris
Kr. 1095,-

Kr. 1095,- for voksen
Kr. 550,- for barn under 15 år

Antall

6 - 30 personer

Grupper: 10 - 200 personer 

Varighet

Ca. 3 timer

Periode

Fra oktober til februar.

Fra mars finner dere denne opplevelsen under navnet Arktisk Villmarksaften

Vanskelighetsgrad

Passer for alle. 

Vi krever fra deltakerne at de må forstå engelsk eller et skandinavisk språk.

Booking

Bestill online:

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler