Nordlyscruise til Barentsburg Kr. 1950,-
Kart

Nordlyscruise til Barentsburg

Bli med oss på verdens nordligste fjord-cruise inn i Polarnatten, med en sjanse til å oppleve naturens eget unike lys-show.

Seiler inn i polarnatten

Svalbard er den eneste plassen hvor man kan se dagsnordlyset, et rødligere nordlys enn hva man ellers kan oppleve. Ikke alltid så enkelt å observere med det menneskelige øyet, men lett for et kamera å fange opp.

Et besøk til det arktiske Russland

Etter ca 3 timer ankommer vi Barentsburg. Bosetningen teller ca. 400 personer, men opplyst i mørket ser den mye større ut. Vi guides gjennom byen og får et innblikk i Barentsburgs historie. Avhengig av tilgjengelighet, kan vi besøke hotellet med sin helt karakteristiske bar, det lokale bryggeriet, kjøpe suvenirer og julegaver laget i Barentsburg, og sende julehilsener ingen kan matche fra det lokale postkontoret.Om vi ikke fikk med oss nordlyset på veien til Barentsburg har vi enda en sjanse, på veien tilbake til Longyearbyen.

På turen til Barentsburg serverer vi lunsj fra grillen på dekk. Marinert hvalkjøtt, ovnsbakt laks og grillbein står på menyen. Servert med pastasalat, ris og vårt eget lokalbakte brød.Ta med varme og vindtette klær, inkludert lue, votter og skjerf. Det finnes scooterdresser til utlån ombord dersom noen blir kalde, men antallet og utvalget i størrelser er noe begrenset. Vi anbefaler også at du tar med kamera.

Prisinformasjon

Inkludert i prisen
Transport til/fra kai i Longyearbyen (gjelder ikke fra campingplassen), varm lunsj (vanligvis grillmat) om bord, sightseeing i Barentsburg med engelsktalende guide. Reiseleder/guide på båten.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Kr 1.950,-
Fakta
Pris
Kr 1.950,-

Voksen kr 1950
Senior kr 1650
Barn (2 - 15 år): Kr 1000.
Barn (0-2 år): Gratis

Varighet

Ca 8,5 timer.

Antall

Minimum 8 personer.

Aldersgrense

Tillatt for alle. Barn skal være i følge med voksne.

Booking

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler