Arktisk sommer med elektrisk fatbike Kr. 895
Kart

Arktisk sommer med elektrisk fatbike

Bli med ut på to hjul og se mer av Svalbards natur og dyreliv. 

Ut av byen

Vi starter med en kort briefing før vi får på oss hjelmer og hver vår Haibike Electric Drive. Stien starter i Longyearbyen hvor vi vil lære om vår historie og by. Deretter setter vi kursen østover på den gamle Burmaveien, ut mot Neset, hvor vi stopper for noe å drikke, kjeks, natur og yrende fugleliv. Etter en kort pause setter vi kursen vestover langs veien til Adventdalen.

Historien til Svalbard

I Adventdalen skal vi besøke gamle gruvestrukturer og lære mer om vår rike historie. Etter dette setter vi kursen tilbake til Longyearbyen. Det vil være mange muligheter til å se tegn på og høre om historien til Longyearbyen og den lokale flora og fauna. Det vil også være muligheter til å ta flotte bilder.



Dyrelivet i Arktis

I løpet av månedene mai og til slutten av august, vil vi fokusere på fuglelivet rundt byen. Fra sjø- og vadefugler langs fjorden og innlandsfugl i Adventdalen. Våre guider vil ta med kikkert som du kan låne i løpet av turen.



Sykling vil være på asfalt- og grusveier, og syklister må være forberedt på ulike kjøreforhold. Vi utstyrer deg med hjelm og refleksvest. Vi anbefaler gode sko og yttertøy. Kle deg for noe fysisk aktivitet og ta med noe varmt i tilfelle du blir kald.



Informasjon

Gjestene er selv ansvarlig for eventuelle skader på sykkelen. Vi bruker Haibike SDURO FatSix modeller med Yamaha elektrisk drift. Disse er perfekte for grov og løst underlag. Det er en el- fatbike som gir den perfekte kombinasjonen av veigrep, komfort og stabilitet.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Fakta
Pris

Kr. 895,-

Lengde

Ca. 5 timer.

Deltagere

Minumum 2 deltagere.
Maksimum 8 deltagere. 

Aldersgrense

14 år.

Vanskelighetsgrad

3

Vi krever fra deltakerne at de må forstå engelsk eller et skandinavisk språk.

Periode

18. mai - 30. september.

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler