Svalbard fottur til Trollsteinen Kr 845
Kart

Fottur til Trollsteinen

Fotturen starter fra Nybyen, og snart står du midt i et morenelandskap formet av flerfoldige tonn is. Vi er nå ved foten av Larsbreen, du gjør deg klar til å krysse isen; klar til å beseire 849 meter stigende terreng før du når målet: Trollsteinen. 

Panoramautsikt fra toppen

Gjør deg klar til å krysse isbreen og erobre den bratte skråningen før du når målet ditt - panoramautsikt fra 849 meter over havet!

Vi følger Longyeardalen opp til Nybyen, og starter turen i bunnen av morenen under Larsbreen. Turen kombinerer fjell- og brevandring, og vi krysser Larsbreen før vi begir oss ut mot siste ryggen før toppen av Trollsteinen. Tidlig på sesongen kan det være vi må benytte oss av truger – Hurtigruten Svalbard stiller i så fall med utstyr.

Breen er solid og trygg, så vi trenger ikke å gå i taulag, men kan fokusere på å nyte utsikten og den flotte naturen rundt oss. Nær toppen finner vi et skjermet sted der vi kan nyte en velfortjent lunsj mens du nyter den spektakulære utsikten. Landskapet er vakkert, og panoramautsikten fra toppen er uten tvil verdt turen opp!Praktiske opplysninger

Turen går til dels i bratt og ulendt terreng, og er relativt krevende.
Man bør være i alminnelig god form for å delta, og det er en fordel om man er vant til turer i fjellet. Fjellsko er nødvendig, og gamasjer kan være en fordel ettersom det ofte kan være både snø og sørpe på breen. Vi bruker truger om det er nødvendig.

Prisen inkluderer transport fra/til overnattingssted (gjelder ikke campingplassen), smørbrød/baguett, varm drikke.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Kr 845
Fakta
Pris
Kr 845
Varighet

Ca. 7 timer

Periode

Fra slutten av juni til begynnelsen av oktober

Antall

Min. 2 personer
Maks. 8 personer

Aldersgrense

14 år

Booking

Bestill online:

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler