Hundesledeturer Kr. 1490,-
Kart

Hundesledetur i Bolterdalen

Kjør ditt eget hundespann gjennom Bolterdalens spennende og varierte natur!

På vei innover Bolterdalen

Vi henter dere på hotellet og kjører ut til Bolterdalen hvor alle får varmedress, støvler, votter, lue og hals. Guiden gir dere en innføring i sledekjøringens mysterier og hjelper alle med å sele på hundene og spenne dem for sleden. Hundene bråker mye før avgang, men så snart vi suser avsted blir det stille.Guiden kjører først sammen med to gjester og de følgende sledene kjøres hver av to gjester. Vi følger elveleiet der det bukter seg innover Bolterdalen, omkranset av flotte fjell. Inne ved morenen blir det litt fart og spenning opp og ned mellom morenehaugene. Ofte ser vi rein på turen, og innimellom også rype og rev. Ved morenen snur vi sledene og setter kursen tilbake mot hundegården.Tilbake hjelper vi til med å sele av hundene før vi serverer en kopp te eller kaffe i vår koselige hytte!

Se hva du vil oppleve

Forholdsregler

Longyearbyen sykehus fraråder gravide å delta på snøscooter- og hundesledeturer, fordi slag mot magen eller fall medfører risiko for skade på den gravide og det ufødte barnet.

Betingelser

Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet, full refusjon. Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet, 50% refusjon. 7-0 dager før aktivitet regnes for en "no show" og berettiger derfor ikke til refusjon. Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Kr. 1490,-
Fakta
Pris
Kr. 1490,-
Barnepris

Barn under 11 år kr. 765,-

Varighet

Ca. 4 timer

Deltagere

Minimum 1 person

Aldersgrense

8 år

Vanskelighetsgrad

3 - Alminnelig god form

Vi krever fra deltakerne at de må forstå engelsk eller et skandinavisk språk.

Periode

Februar til mai.

Booking

Bestill online:

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler