Snøscooter til Barentsburg Kr. 3.295,-
Kart

Snøscooter til Barentsburg

Har du lyst til å oppleve en liten smakebit av Russland?

Det russiske Svalbard

Bli med oss til russiske Barentsburg der du får muligheten til å prøve tradisjonell russisk lunsj og få omvisning i byen med lokal guide. Turen til Barentsburg går gjennom et storslagent, hvitt svalbardlandskap. Underveis gjør vi flere stopp der guiden forteller om naturen og historien på Svalbard. Kanskje får vi også et glimt av dyrelivet i løpet av turen.


Vestover mot Barentsburg

Vi starter med oppkledning og introduksjon til scooterkjøring før turen går opp Todalen og vestover mot Barentsburg. Ruta går gjennom Colesdalen og langs kysten via Kapp Laila og Kapp Heer, før vi ankommer det russiske gruvesamfunnet ved Grønfjorden. Alternativ rute er inn Skiferdalen og over til Grøndalen, før vi møter Grønfjorden og Barentsburg.Se hva du vil oppleve

Informasjon og sikkerhet

Din sikkerhet er det viktigste! Selv om du har vært ute en vinternatt før, er Svalbardnaturen annerledes enn det mange har erfaring fra tidligere, og å dra på tur med en guide som kjenner de lokale forholdene er den sikreste måten å ferdes utenfor Longyearbyen på. Som deltaker på en scootertur er det viktig at du følger guidens anvisninger underveis. Dette er for både din egen og gruppas sikkerhet. Vær- og føreforhold er en av de store x-faktorene på Svalbard, og vi forbeholder oss retten til å endre rute eller turmål etter det som er tryggest for deg og gruppen.

Hurtigruten Svalbards guider har ulik erfaring og bakgrunn, men felles for alle er at de er på jobb for at du skal få den beste og tryggeste turen. Noen har gått Arctic Nature Guide-studiet, andre er tindevegledere, breførere eller autoriserte Svalbardguider gjennom Svalbard Guide Opplæring (SGO). SGO-utdanningen inneholder grunnleggende krav til sikker ferdsel i Svalbardnaturen, og inneholder opplæring om reiselivet, kompetanse på feltsikkerhet og forståelse for miljø- og kulturverdier. I tillegg har våre guider internopplæring og øvelser gjennom hele året.

 Vanskelighetsgrader


  1. Passende for alle
  2. Passende for fleste uten noen snøscooter erfaring, teknisk lett og flatt terreng. Kjørelengde opptil 40 kilometer.
  3. Passende for fleste uten noen snøscooter erfaring, litt teknisk krevende terreng. Kjørelengde opptil 160 kilometer.
  4. Tidligere snøscooter erfaring anbefalt, lang tur med teknisk krevende partier. Kjørelengde opptil 180 kilometer.
  5. For dem med snøscooter erfaring, lang tur med teknisk krevende partier. Kjørelengde lengre enn 180 kilometer.

Førerkort


Det kreves førerkort for bil eller motorsykkel for å kjøre snøscooter. Husk å ta dette med på turen.


Inkludert


Inkludert i alle organiserte scooterturer er: briefing, snøscooter, drivstoff, scooterdress, scooterstøvler, yttervotter, hjelm, ansiktsmaske eller finlandshette, kjørebriller, redningsforsikring og turleder med snøscooter, våpen og sikkerhetsslede.


Anbefalinger


Vi anbefaler at du ifører deg varmt ullundertøy, varm ytterbukse og solid ullgenser under scooterdressen. Vi anbefaler også at våre gjester har med ekstra klær i ryggsekken. F.eks. ekstra genser, lue og votter.


Gravide


Longyearbyen sykehus fraråder gravide å delta på snøscooter- og hundesledeturer, fordi slag mot magen eller fall medfører risiko for skade på den gravide og det ufødte barnet.


Eventuelle endringer


Av hensyn til deltakernes sikkerhet forbeholder vi oss retten til å endre på ruten i forhold til vær og føre. Dette vil ikke ha innvirkning på turens pris. Deltakerne forplikter seg til å følge turleders anvisninger og instrukser. Turleder tar ikke passasjerer.


Alkoholforbud


Veitrafikkloven er gjeldende for Svalbard. Kjøring under påvirkning av alkohol er ikke tillatt.Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Kr. 3.295,-
Fakta
Pris
Kr. 3.295,-

Passasjer kr. 1.595,-

Kjørelengde og varighet

130 km. og ca. 8 - 9 timer

Deltagere

Minimum 2 snøscootere

Aldersgrense

14 år

Vanskelighetsgrad

4 - På denne turen er det anbefalt å ha erfaring med snøscooterkjøring.

Vi krever fra deltakerne at de må forstå engelsk eller et skandinavisk språk.

Periode

Februar til mai

Booking

Bestill online:

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler