Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen
Kart

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

På verdens nordligste fullservicehotell bor du i hjertet av Longyearbyen. Nyt utsikten mot det majestetiske Hiorthfjellet, akkompagnert av spennende arktiske retter og et godt utvalg viner.

Under oppussing - hovedbygningen gjenåpner 1. feb

Per 30. oktober 2018 er vi i gang med å renovere hovedbygningen på hotellet, og gjester vil i denne tidsperioden bli plassert i en av juniorsuiter/suiter i Polarsenteret, som ligger rett ved siden av. Hotellrestauranten er stengt, men du får frokost på Rabalder Kafé og Bakeri. Vi tilbyr også gratis taxi til Funken Lodge hvis du reserverer bord på Funktionærmessen Restaurant.

På Rabalder vil det onsdager, torsdager, fredager og søndager også være en pop-up asiatisk take-away som tilbyr lekre middagsretter til 130,-. Les menyen her.

Et moderne hotell med polarhistorie

Hotellet har 95 rom, derav 67 standardrom, 26 juniorsuiter og 2 suiter. Alle værelser er godt utstyrt med bad, tv, badekåpe, tøfler, kaffemaskin og minibar. Juniorsuiter og suiten har i tillegg amenities og store håndklær.I våre juniorsuiter kan du møte noen av de mest fascinerende polarpersonlighetene vi har. Juniorsuitene ble til i 2015 og er dekorert med bilder og historier fra polarhistorien.Her bor du vis-a-vis hotellets hovedbygg og befinner deg i sentrum av Longyearbyen. Bygget ligger fint plassert med utsikt over Adventdalen, Hiorthfjellet og Adventfjorden. I juniorsuitene har du tilgang til morgenkåpe, tøfler, kaffemaskin og minibar. Juniorsuitene ligger i et tilbygg om lag 30 meter fra hotellet.
Verdens nordligste hotell

Dette er verdens nordligste fullservicehotell, og det sto ferdig i mars 1995. Romfløyen kommer fra OL på Lillehammer, der den tjente som USAs sponsorhotell.

Servicedelen med restaurant og lobby ble tegnet av polske Krystjan Dolatowski, hvor Hiorthfjellet i nord ga inspirasjonen til det høyreiste taket. Dette gir restauranten en nesten sakral stemning, med fjellene som møter en på vei inn i rommet.Aktiviteter og opplevelser på Svalbard

Vi tilbyr aktiviteter for hele familien hele året.  Les mer om våre ulike tilbud her:

Vinteropplevelser
Sommeropplevelser

Velvære

I hotellets lobby er det salonger hvor du kan kose deg foran peisen. Et besøk i en varm badstu kan kanskje friste etter en dag ute i villmarken? Vi har også et deilig boblebad med utsikt rett mot Hiortfjellet. 

Velkommen til Restaurant Nansen

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen finner du Restaurant Nansen. Nyt panoramavinduene med byens beste utsikt mot Isfjorden og Hiorthfjellet. Restaurant Nansen har en variert og fristende á la carte-meny. For de som vil prøve lekre retter fra Arktis, kan vi tilby både sel, hval, ishavsrøye og rein. Det er plass til ca. 100 á la carte-gjester i restauranten. I tilknytning til Restaurant Nansen dekker vi til private selskaper i Andrée-salene.Restaurant Nansen bord

Barentz Pub & Spiseri

På Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen ligger også Barentz Pub & Spiseri, som er et av byens mest populære møtesteder. Stemningen er uformell, og der treffes både fastboende og tilreisende til en trivelig prat. I helgene er det ofte levende musikk. Barentz Pub & Spiseri har alle rettigheter, og der serveres det også enkle og gode retter som pizza og biff.

Gratis WiFi

Våre gjester kan benytte seg av gratis WiFi på hotellet.

Miljøansvar

Radisson Blu Polar Hotel er aktiv i Rezidors Responsible Businessprogram. Gjennom kursing har de ansatte blitt bevisstgjort sitt ansvar for miljøet og de har satt i gang en rekke miljøtiltak, blant dem gjenbruk, veldedighetsaksjoner og arbeidsmiljøtiltak.

Booking

Online booking for Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen finner du på Radissons hjemmesider: http://www.radissonblu.no/hotell-spitsbergen

 

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Fakta
Bestilling
Rom

95 rom:
67 dobbeltrom
26 juniorsuiter
2 suiter

Alle rom har Jensen-madrasser, badekåpe og tøfler.

TripAdvisor
Kontaktinformasjon

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen
Vei 229-3

Postboks 548
9171 Longyearbyen

E-post resepsjon.radisson@hurtigrutensvalbard.com

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Flere hoteller
Alternativ tekst
Funken Lodge
Med moderne komfort i historiske...
Alternativ tekst
Coal Miners' Cabins
Coal Miners' Cabins er et populært,...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler