Det beste av Svalbard Fra kr. 3.490,-
Kart

Det beste av Svalbard

Opplev noe av det råeste Svalbard har å by på. Coal Miners' Cabins er overnattingsstedet for deg som ønsker å legge pengene på aktiviteter fremfor luksushotell. Her får du en god seng å ligge i, digg mat etter timer utendørs og sosiale fellesrom.

Opplevelsesferie til Svalbard

Unn deg en skikkelig "adventure vacation" til Svalbard, Norges råeste feriedestinasjon. I dette tilbudet får du en god pris på fly og overnatting i gruvearbeidernes gamle brakker. Disse har blitt pusset opp, og i dag er Coal Miners' Cabins et populært sted for både turister og lokale. Og på Coal Miners' Bar & Grill finner du saftig grillmat og et rikt utvalg drikke.

Tilbudet inkluderer

  • 2 netter i dobbeltrom på Coal Miners' Cabins
  • Fly tur/retur Oslo - Longyearbyen

Pakken inkluderer fly tur/retur Oslo og to netter på Coal Miners' Cabins. Coal Miners' Cabins ligger ved foten av breer og fjell, øverst i Longyeardalen. Et perfekt utgangspunkt for turer til fots, på ski eller med snøscooter. Det er også et rimelig overnattingssted for deg som vil bruke pengene på opplevelser istedetfor overnatting.

Bo på Coal Miners' Cabins

Coal Miner's Cabins er et avslappet overnattingssted med god atmosfære. Den åpne lobbyen inviterer til en øl mellom slagene, eller en varm kopp te mens du leser en bok og ser været herje utenfor. Du er i umiddelbar nærhet til Longyear- og Larsbreen, og turmulighetene er rett utenfor døra!

Les mer om Coal Miners' Cabins.Coal Miners' Cabins

OPPLEV SVALBARD

Selv om Coal Miners' Bar & Grill tilbyr byens beste burgere og god stemning hele uka, så ønsker de fleste besøkende å oppleve litt mer av Svalbard når de først er her.

Hurtigruten Svalbard har en rekke spennende aktiviteter og opplevelser du kan delta på i løpet av ditt Svalbardopphold. Sjekk aktivitetskalenderen for alle mulighetene, eller kontakt vår Salg- og bookingsavdeling for å bestille plass. Vær obs på at noen utflukter blir fort utsolgt, så vær tidlig ute med booking.

Hva er din arktiske drøm? Ønsker du å frese over hvite vidder bak et hundespann med ivrige huskyer? Kjøre snøscooter til Tempelfjorden? Stå helt stille på en bakketopp med utsikt over Fardalen, mens du iakttar en liten gruppe Svalbardrein (og lurer på om det etter tre kvelder med hamburgere er på tide å dra på Funktionærmessen Restaurant og velge reinsdyr fra menyen)? Uansett hva din arktiske drøm er, så kan vi hjelpe deg med å oppfylle den!

Velkommen til Svalbard!
Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Fakta
Pris

Fra NOK 3.490,- per person

Inkludert
Reiseperiode

1. mars- 20. mai

Oppgradering?

Ønsker du det lille ekstra? Oppgrader til Funken Lodge, vårt nyrenoverte hotell med Svalbards beste utsikt. Moderne komfort i Arktis venter på deg!

Bestill

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com