Hvorfor skal du reise på tur med Hurtigruten Svalbard?
Kart

Hvorfor skal du reise på tur med Hurtigruten Svalbard?

Som den største lokale reiselivsaktøren på Svalbard gjennomfører vi mange ekspedisjoner hvert år. Våre ekspedisjonsguider har årevis med erfaring fra Svalbard, og kjenner godt til lokale forhold og den lokale historien i områdene hvor vi ferdes.

Fokus på trygg ferdsel i arktiske strøk

Hurtigruten Svalbards ekspedisjonsledelse og guider er tilknyttet lokale redningsgrupper innen snøskred og bre-redning. Vi er til enhver tid oppdatert på informasjon om lokale forhold på Svalbard.Foto: Thomas Tryti Pilgrim

Hver sesong arrangerer vi kurs for alle våre guider der vi setter fokus på å skape gode og trygge turopplevelser for deg som ønsker å oppfylle drømmen om en ekspedisjon på 78 grader nord. Fokus på sikker ferdsel er en selvfølge på alle våre turer.Som en totalleverandør av reiser nordover, sørger vi for at alle våre ekspedisjoner er utrustet med utstyr av høyeste kvalitet som er tilpasset arktiske forhold. Vår ekspertise innen logistikk og transport gjør at vi støtter mange private ekspedisjoner hvert år her på Svalbard.Ta kontakt med vår ekspedisjonsledelse dersom du har spørsmål om våre ekspedisjoner.Velkommen til Svalbard, og på tur med oss!

Skriv ut

Kjekt å vite

 

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler