Reis til Svalbard og opplev verdens nordligste nordlys
Kart

Opplev nordlyset på Svalbard

I mørkeste polarnatten ser du ikke forskjell på natt og dag. Likevel er et besøk i Longyearbyen et lyspunkt midt på vinteren - på grunn av nordlyset! Dansende over himmelen som et grønt slør, er det noe av det vakreste som finnes. Nordlyset på Svalbard må oppleves! 

Opplev nordlyset på eventyrlige Svalbard

Polarnatt er et fenomen som inntreffer når sola er mer enn 6° under horisonten. I Longyearbyen varer polarnatten fra 11. november til 30. januar, men lyspunktet er at du kan se nordlys hele døgnet!

Nordlysbonanza

Se denne utrolige filmen om nordlyset på Svalbard. 

Tettere på nordlyset med våre aktiviteter

Gjør nordlysopplevelsen enda sterkere med en av våre aktiviteter. 

Hva med å oppleve nordlyset med ditt helt eget hundespann, med lyden av potene mot bakken og hundene som puster frostrøyk ut i polarnatten i ett fargespill du sjelden har sett maken til.

Eller kanskje du vil ta bena fatt - ta på lag på lag med ull og bli med oss på tur i villmarken. Vi følger i fangstmannens fotspor og jakter på nordlyset og håper vi får et minne for livet som vi skaper sammen under den beksvarte svalbardnatten.

Er du mer sugen på fart og spenning, bli med oss på en snøscootertur du sent vil glemme. Bare lyktene fra scooteren viser vei ut mot Adventdalen og sammen stopper vi, lener oss bakover på de myke setene på scooteren og skuer opp på tusen stjerner og et grønt silkesjal som kastes rundt på himmelen.

Dette er bare noe av det du kan oppleve på Svalbard når det er mørkt ute. Bestill en av våre nordlysutflukter i dag.

Menneskets beste venn

TRE ULIKE OVERNATTINGSSTEDER

I dette tilbudet er overnatting på Coal Miners' Cabins inkludert. Dersom du ønsker å oppgradere til ett av våre andre hoteller, kan du lese mer om dette nedenunder.Coal Miners' CabinsCoal Miners' Cabins ligger ved foten av breer og fjell, øverst i Longyeardalen. Et perfekt utgangspunkt for turer til fots, på ski eller med snøscooter. Det er også et rimelig overnattingssted. Les mer om Coal Miners' Cabins.


Coal Miners' Cabins

Radisson Blu Polar Hotel SpitsbergenVerdens nordligste fullservicehotell, og ligger sentralt til i hjertet av Longyearbyen med nydelig utsikt mot Hiorthfjellet og Isfjorden. Les mer om Radisson Blu.


Radisson BluFunken LodgeVelger du å bo på Funken Lodge vil det bli et opphold du sent glemmer. Dette er stedet der du virkelig kan slappe av, og med hotellets lune og avslappende atmosfære kan du nye et bedre glass i en av hotellets salonger. Funktionærmessen Restaurant er stolte over å kunne tilby mat i verdensklasse. Det er et unikt spisested basert på et internasjonalt kjøkken, og ulikt alt annet som finnes i Longyearbyen i dag. Gled deg til en storslått hotell- og restaurantopplevelse! Les mer om Funken Lodge.


Radisson Blu
Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Fra kr. 3.990,-
Fakta
Pris
Fra kr. 3.990,-
Vårt reisetilbud

Fly tur/retur Oslo – Longyearbyen
3 netter i dobbeltrom på Coal Miners' Cabins inkludert frokost

Reiseperiode

Fra 1. oktober til 28. februar

Skreddersydde pakker

Kontakt oss dersom du ønsker ekstra netter, enkeltromstillegg eller reiser sammen med barn. Vi hjelper deg med å skreddersy en pakke tilpasset dine behov.

Dagsturer

Få med deg spennende opplevelser mens du er på Svalbard - les mer om nordlysaktivitetene her.

Vintertilbud

Reis til Svalbard når det er på sitt beste i vintermånedene. Les mer om vårt vintertilbud.

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Alternativ tekst
Nordlyssafari med hund
En hundesledetur i polarnatten på jak...
Alternativ tekst
Nordlyssafari med snøscooter
Stjernehimmel, måneskinn og nordlys...
Alternativ tekst
Nordlyscruise til Barentsburg
Bli med oss på verdens nordligste...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com