Reis til Svalbard og opplev verdens nordligste nordlys 5990,-
Kart

Opplev nordlyset fra Funken Lodge

På Funken Lodge starter nordlysopplevelsen allerede ved frokostbordet! Du forstår raskt hvorfor hotellet er #1 på TridAdvisor: her får du fantastisk service, nydelige omgivelser, utsøkt mat og byens beste utsikt. Den perfekte rammen for et nordlyseventyr på Svalbard!

Opplev nordlyset fra Funken Lodge

På Funken Lodge får du moderne komfort i historiske omgivelser. Her hadde gruveselskapet Store Norske sin representasjonsfløy og stedet var hjertet i det sosiale livet for selskapets kontoransatte.

Hotellets spisesal, Funktionærmessen Restaurant, er perfekt plassert med fantastisk utsikt over Longyearbyen og herfra kan du se nordlyset både til morgenkaffen og kveldsaperitiffen. På Svalbard opptrer nemlig fenomenet "polarnatt." Fra tidlig november til slutten av januar er sola så langt under horisonten at det ikke er forskjell på dag og natt, og nordlys kan dermed inntreffe hele døgnet. Og på Funken Lodge sitter du på første rad med panoramautsikt til det hele!

Tettere på nordlyset med våre aktiviteter

Du kan se nordlyset fra byen, men de virkelig store opplevelsene kommer når du trer ut i villmarken! Pakketilbudet inkluderer nordlyssafari med buss eller beltevogn, og dette gir deg en flott introduksjon til nordlyset. Men, det er mye mer å se!

Hva med å oppleve nordlyset med ditt helt eget hundespann, med lyden av potene mot bakken og hundene som puster frostrøyk ut i polarnatten i ett fargespill du sjelden har sett maken til?

Eller kanskje du vil ta bena fatt - ta på lag på lag med ull og bli med oss på tur. Vi følger i fangstmannens fotspor og jakter på nordlyset og minner for livet.

Er du blant dem som liker fart og spenning, så bli med oss på en snøscootertur du sent vil glemme! Bare lyktene fra scooteren viser vei ut gjennom Adventdalen. Vi stopper, lener oss bakover på de myke setene på scooteren og kikker opp på tusen stjerner og et grønt silkesjal som kastes rundt på himmelen.

Dette er bare noe av det du kan oppleve på Svalbard når det er mørkt ute. Bestill en av våre nordlysutflukter i dag.

Menneskets beste venn

Nordlys i særklasse

Velger du å bo på Funken Lodge vil det bli et opphold du sent glemmer. Her kan du virkelig slappe av, og med hotellets lune og avslappende atmosfære kan du nyte et bedre glass i en av hotellets salonger.

På Funktionærmessen Restaurant får du en matopplevelse du ikke finner maken til i Longyearbyen. Menyen er basert på «sharing»-konseptet, og består av generøse porsjoner som kan deles på flere.

Her får du kun de beste råvarene! Kongekrabbe fra Finnmark, tørrmodnet kjøtt og Svalbardrein fra nabolaget er blant de kulinariske delikatessene. Grillen er et sentralt element i matlagingen, og etter å ha smakt maten vil du tro at det utspiller seg litt magi på kjøkkenet også. Kombiner det med fantastisk panoramautsikt til nordlyset som flakker over byen, Longyearbreen og Hiorthfjellet og du har en prisvinnende matopplevelse.

Dette er et historisk spisested, som alltid har vært forbundet med utsøkte råvarer og høy kvalitet. Det var her gruveselskapets funksjonærer i sin tid inntok sine måltider. Restauranten har fått ny meny og nytt interiør, men historien, utsikten og den gode kvaliteten består. Les mer om Funken Lodge.


Radisson Blu

Nordlysbonanza

Se denne utrolige filmen om nordlyset på Svalbard. 

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Fra NOK 5 990,-
Fakta
Pris
Fra NOK 5 990,-
Vårt reisetilbud inkluderer:

Fly tur/retur Oslo – Longyearbyen 
3 netter i dobbeltrom på Funken Lodge inkludert frokost

Reiseperiode

Fra 29. oktober til 15. mars

Skreddersydde pakker

Kontakt oss dersom du ønsker ekstra netter, enkeltromstillegg eller reiser sammen med barn. Vi hjelper deg med å skreddersy en pakke tilpasset dine behov.

Dagsturer

Få med deg spennende opplevelser mens du er på Svalbard - les mer om nordlysaktivitetene her.

Bo på Coal Miners' fra 3 490,-

Bo rimeligere på Coal Miners' Cabins. Fly, tre overnattinger og nordlyssafari fra 3 490,-. Les mer om tilbudet her. 

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Alternativ tekst
Nordlyssafari med hund
En hundesledetur i polarnatten på jak...
Alternativ tekst
Nordlyssafari med snøscooter
Stjernehimmel, måneskinn og nordlys...
Alternativ tekst
Nordlyscruise til Barentsburg
Bli med oss på verdens nordligste...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler