Reis til Svalbard i påskeferien Fra kr. 5. 490,-
Kart

Reis til Svalbard i påskeferien

Ta påskefeiringen på 78 grader nord

Mars og april er høysesong på Svalbard, og påsken er en ypperlig anledning til å besøke oss her langt i nord. Du kan utforske den unike naturen gjennom hundekjøring, snøscootersafari, beltevogn, på ski eller ved å dykke dypt ned under breen på isgrottetur. Dette er en verden av is og snø, og kombinert med sola som kommer tilbake for fullt på denne årstiden legger det de perfekte rammene for en drømmepåske.

Vi har satt sammen noen populære påskepakker til fast pris, og du får mye for pengene! Pakkene inkluderer fly og overnatting med frokost. Det finnes masse ulike aktiviteter som du kan delta på, og vi hjelper deg gjerne med en anbefaling til deg og din familie.

Kampanjedatoer:

23. - 27. mars
Fly t/r Oslo
4 overnattinger inkl. frokost
Funken Lodge, kr 8490,-
Coal Miners' Cabin, kr 5990,-

25. - 29. mars
Fly t/r Oslo
4 overnattinger inkl. frokost
Funken Lodge, kr 7990,-
Coal Miners' Cabin, kr 5490,-

26. - 30. mars
Fly t/r Oslo
4 overnattinger inkl. frokost
Funken Lodge, kr 7990,-
Coal Miners' Cabin, kr 5490,-

28. mars - 1. april
Fly t/r Oslo
4 overnattinger inkl. frokost
Funken Lodge, kr 7990,-
Coal Miners' Cabin, kr 5490,-

Dagsturer fra Longyearbyen

Et besøk på Svalbard i påsken gir deg noen utrolige turmuligheter! Hva med en scootertur til Barentsburg for å bli kjent med det russiske samfunnet der? Eller en tur i isgrotta, som sies å være på sitt flotteste i år? Hundesleden tar deg med ut i ødemarken, der du med sola i fjeset kan oppleve alt den flotte naturen Svalbard har å by på. Aktivitetene våre gir deg spennende opplevelser og mange gode minner.

Les mer om aktivitetene våre
SVALBARD MED FAMILIEN?

Vi har mange familievennlige aktiviteter, så om du reiser med barn garanterer vi en fantastisk påske for store og små. Hotellene tilrettelegger for at barna skal få et hyggelig besøk, med påskeegg og andre overraskelser. Restaurantene våre serverer tradisjonelt påskelam, påskekrimmen kan du lese i godstolen på Funken Bar med noe godt i glasset, eller kanskje se på Barentz Pub og Spiseri.

Velg hvor du vil bo på Svalbard

Vi har satt sammen to ulike pakker med overnatting på enten Coal Miners' Cabin eller Funken Lodge. I tillegg har vi Radisson Blu Polar hotell, et moderne hotell med polarhistorie i veggene. Uansett hvor og hvordan du velger å bo, blir du møtt med varme smil fra vårt hyggelig personale og topp service.COAL MINERS' CABIN

Coal Miners' Cabins ligger ved foten av breer og fjell, øverst i Longyeardalen. Et perfekt utgangspunkt for turer til fots, på ski eller med snøscooter. Det er også et rimelig overnattingssted.

Du finner Coal Miners' Bar & Grill her, som byr på saftige burgere og god stemning. Hotellet ble pusset opp og fremstår som moderne. Det er delt bad på gangen, og dette er steder for deg som vil legge pengene på opplevelser.

FUNKEN LODGEVelkommen til nye Funken Lodge er et hotell i særklasse! Nyt peisvarmen mens du leser en god bok. Atmosfæren får deg til å senke skuldrene etter begivenhetsrike dager utendørs.Hadde disse veggene kunne snakke ville det nok blitt fortalt om en del festligheter, og ikke minst mange interessante samtaler i de dype stolene i peisestuen. Hotellet har huset alt fra adelige til statsoverhoder, og har beholdt sitt klassiske rykte fra tiden som funksjonærbolig. Hotellet har gjennomgått en stor renovering, - og nye historier er klare for å utspilles mellom våre nye fire vegger.Funktionærmessen Restaurant utsikt
Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Informasjon
Pris

Fra kr. 5. 490,-

Kontakt oss

Hurtigruten Svalbard:
Tlf: 79 02 61 00
E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Aktiviteter

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Alternativ tekst
Snøscooter til Tempelfjorden
En fantastisk tur til naturskjønne...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com