Reis til Svalbard i påsken
Kart

Reis til Svalbard i påsken

Bli med på et annerledes påskeeventyr på Svalbard!

Påske på 78 grader nord

Velkommen til en av verden av snø og is - en vinter som varer hele året. 60% av Svalbard er dekket av isbre. Dette gjør den arktiske øygruppen til en av verdens beste destinasjoner for vinterlige eventyr. Gjennomsnittstemperaturen i Longyearbyen er -8 grader i mars. Alt ligger til rette for å oppleve Svalbard på sitt beste i flott påskevær!

Hvilken dato passer for deg?

Det er populært å reise til Svalbard i påsken og vi anbefaler å bestille påskeferien nå! Vi finner den beste pakken for deg, som inkluderer fly og overnatting, samt forslag til aktiviteter. Ta kontakt med oss, så skal vi forsøke å hjelpe deg så godt vi kan.

Dagsturer fra Longyearbyen

Mars, april og mai er høysesong på Svalbard. Her, på toppen av verden, kan du utforske den unike naturen gjennom hundekjøring, snøscootersafari, beltevogn, ski og isgrotteturer. Aktivitetene våre gir deg spennende opplevelser og mange gode minner.

Les mer om aktivitetene våre

 Vi har også mange familievennlige aktiviteter, så om du reiser med barn så garanterer vi en fantastisk påske for store og små. På Radisson Blu Polar Hotell har barna egen innsjekking, akebakker rett utenfor hotellet og andre overraskelser for barna.

Vi serverer selvsagt tradisjonelt påskelam på våre restauranter, og kanskje barna finner noen påskeegg liggende? Påskekrimmen kan du lese med noe godt i glasset i peisestuen på Spitsbergen Hotel, eller kanskje du vil se den på storskjerm på Barentz Pub & Spiseri?

Se hva du kan oppleve på Svalbard

Velg hvor du vil bo på Svalbard

På Svalbard kan du velge mellom flere typer overnatting. Vi tilbyr alt fra moderne komfort og historiske hoteller i sentrum til en hytte i villmarken. Uansett hvor og hvordan du velger å bo, blir du møtt med varme smil fra et hyggelig personale.Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen


Radisson Blu

Verdens nordligste fullservicehotell, og ligger sentralt til i hjertet av Longyearbyen med nydelig utsikt mot Hiorthfjellet og Isfjorden. Les mer om hotellet.Spitsbergen Hotel


Spitsbergen Hotel

Ligger på toppen av byen og har en overlegen utsikt mot Sarkofagen og Longyearbreen. Hotellet var tidligere byens flotteste bygg, og et historisk sus av klasse henger fortsatt igjen i veggene. Les mer om hotellet.Coal Miners' Cabins


Coal Miners' Cabins

Ligger ved foten av breer og fjell, øverst i Longyeardalen. Et perfekt utgangspunkt for turer til fots, på ski eller med snøscooter. Det er også et rimelig overnattingssted. Les mer om Coal Miners' Cabins.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Informasjon
Pris

Ta kontakt med oss for å få et tilbud!

Kontakt oss

Hurtigruten Svalbard:
Tlf: 79 02 61 00
E-post: info@hurtigrutensvalbard.no

Aktiviteter

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Alternativ tekst
Snøscooter til Tempelfjorden
En fantastisk tur til naturskjønne...
Alternativ tekst
Snøscootersafari til Isfjord Radio
Bli med til den flotte vestkysten av...
Alternativ tekst
Snøscootersafari til Camp Barentz
Opplev en smak av villmark rett utenf...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com