Knalltilbud i påskeferien
Kart

Påskeferie i nord

Ta påskefeiringen på 78 grader nord

Mars og april er høysesong på Svalbard, og påsken er en ypperlig anledning til å besøke oss her langt i nord. Du kan utforske den unike naturen gjennom hundekjøring, snøscootersafari, beltevogn, på ski eller ved å dykke dypt ned under breen på isgrottetur. Dette er en verden av is og snø, og kombinert med sola som kommer tilbake for fullt på denne årstiden legger det de perfekte rammene for en drømmepåske.

Kontakt oss for fly og overnatting i påsken, bestill snarest på telefon 79 02 61 00 eller info@hurtigrutensvalbard.com! 

Dagsturer fra Longyearbyen

Et besøk på Svalbard i påsken gir deg noen utrolige turmuligheter! Hva med en scootertur til Barentsburg for å bli kjent med det russiske samfunnet der? Eller en tur i isgrotta, som sies å være på sitt flotteste i år? Hundesleden tar deg med ut i ødemarken, der du med sola i ansiktet kan oppleve alt den flotte naturen Svalbard har å by på. Aktivitetene våre gir deg spennende opplevelser og mange gode minner.

Les mer om aktivitetene våre


SVALBARD MED FAMILIEN?

Vi har mange familievennlige aktiviteter, så om du reiser med barn garanterer vi en fantastisk påske for store og små. Hotellene tilrettelegger for at barna skal få et hyggelig besøk, med påskeegg og andre overraskelser.

Restaurantene våre serverer tradisjonelt påskelam, påskekrimmen kan du lese i godstolen på Funken Bar med noe godt i glasset, eller kanskje se på Barentz Pub og Spiseri?

Flott og rimelig overnatting

Coal Miner's Cabins er et avslappet overnattingssted med god atmosfære. Den åpne lobbyen inviterer til en øl mellom slagene, eller en varm kopp te mens du leser en bok og ser været herje utenfor. Du er i umiddelbar nærhet til Longyear- og Larsbreen, og turmulighetene er rett utenfor døra!

Les mer om Coal Miners' Cabins.

Coal Miners' Cabins

OPPLEV SVALBARD

Selv om Coal Miners' Bar & Grill tilbyr byens beste burgere og god stemning hele uka, så ønsker de fleste besøkende å oppleve litt mer av Svalbard når de først er her.

Hurtigruten Svalbard har en rekke spennende aktiviteter og opplevelser du kan delta på i løpet av ditt Svalbardopphold. Sjekk aktivitetskalenderen for alle mulighetene, eller kontakt vår Salg- og bookingsavdeling for å bestille plass. Vær obs på at noen utflukter blir fort utsolgt, så vær tidlig ute med booking.Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Informasjon
Pris

Ta kontakt for et godt tilbud.

Kontakt oss

Hurtigruten Svalbard:
Tlf: 79 02 61 00
E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Aktiviteter

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Alternativ tekst
Snøscooter til Tempelfjorden
En fantastisk tur til naturskjønne...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler