Litt luksus, mest eventyr Fra kr. 5.490,-
Kart

Litt luksus, mest eventyr

Bo på nye Funken Lodge og nyt utsikten over fjellene i det solen returnerer til Longyearbyen. Dette tilbudet er perfekt for deg som vil oppleve Svalbard med et hint av luksus.

Litt luksus, mest eventyr

Bo på nye Funken Lodge og bli med ut i Svalbards uberørte natur. Hvis du ønsker å oppleve arktisk luksus tett på villmarken, er dette vinterpakken for deg. Vinteren på Svalbard er hvit, vakker - og må oppleves.

Spitsbergen Hotel har gjennomgått en totalrenovering, og åpnet dørene 1. februar som Funken Lodge, et hotell i særklasse. Her kan du krype opp i godstolen foran peisen og få inspirasjon fra vårt bibliotek med polarlitteratur. Kokken byr på en afternoon treat, mens rommet ditt klargjøres for kvelden. Atmosfæren får deg til å senke skuldrene etter begivenhetsrike dager utendørs. Alle rommene er lekkert innredet, og vårt hyggelige personale får deg til å føle deg hjemme i Arktis. Velkommen til Funken Lodge!

Tilbudet inkluderer

  • 2 netter i dobbeltrom på Funken Lodge
  • Tur/retur fly Oslo - Longyearbyen

Pakken inkluderer fly tur/retur Oslo og to netter på Funken Lodge. Funken Lodge ligger på «toppen» av Longyearbyen, men fantastisk utsikt over byen og fjellene rundt, og kun en kort spasertur til sentrum. Funktionærmessen Restaurant og Funken Bar er en del av hotellet, og tilbyr deilig mat og gode drinker i fantastiske omgivelser.

Funktionærmessen Restaurant utsikt

Bo på Funken Lodge

Velger du å bo på Funken Lodge vil det bli et opphold du sent glemmer. Dette er stedet der du virkelig kan slappe av, og med hotellets lune og avslappende atmosfære kan du nye et bedre glass i en av hotellets salonger. Har du med joggeskoene kan du benytte deg av hotellets treningsrom, eller ta en løpetur i det fri og sett deg i badstuen etterpå?

Hadde hotellets vegger kunnet snakke ville de fortalt om festligheter fra gruvedriftens glansdager, om champagnesmakinger i det Gamle Nordpolet og interessante samtaler fra de dype stolene i peisestuen. Hotellet har huset alt fra adelige til statsoverhoder, og har beholdt sitt klassiske rykte fra tiden som funksjonærbolig. Hotellet har nå gjennomgått en stor renovering, - og nye historier er klare for å bli fortalt mellom hotellets fire vegger.

Funktionærmessen Restaurant er stolte over å kunne tilby mat i verdensklasse. Det er et unikt spisested basert på et internasjonalt kjøkken, og ulikt alt annet som finnes i Longyearbyen i dag. Menyen oppfordrer til «sharing», og består av generøse porsjoner som kan deles på flere. Kongekrabbe fra Finnmark, tørrmodnet kjøtt og Svalbardrein fra nabolaget er blant de kulinariske delikatessene. Grillen er et sentralt element i matlagingen, og etter å ha smakt maten vil du tro det utspiller seg litt magi på kjøkkenet. Kombiner det med fantastisk panoramautsikt over byen, Longyearbreen og Hiorthfjellet og du har en prisvinnende matopplevelse.

OPPLEV SVALBARD

Samtidig som Funken Lodge gir deg matopplevelser i verdensklasse og muligheten til å synke ned i en dyp sofa foran peisen, så er Longyearbyen også springbrettet for den polare eventyrer.

Hva er din arktiske drøm? Ønsker du å besøke den russiske bosetningen Barentsburg? Kjøre snøscooter til den nedlagte gruvebyen Svea, og få et innblikk i historien om Svalbard? Stå helt stille på en bakketopp med utsikt over Fardalen, mens du iakttar en liten gruppe Svalbardrein (og lurer på om det er det du skal velge fra menykortet samme kveld)?

Hurtigruten Svalbard har en rekke spennende aktiviteter og opplevelser du kan være med på i løpet av ditt Svalbardopphold. Sjekk aktivitetskalenderen for alle mulighetene, eller kontakt vår Salg- og bookingsavdeling for å bestille plass. Vær obs på at noen utflukter blir fort utsolgt, så vær tidlig ute med booking.

Velkommen til Svalbard!
Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Fakta
Pris

Fra NOK 5.490,- per person

Inkludert
  • Fly tur/retur Oslo
  • 2 netter i dobbeltrom på Funken Lodge
Reiseperiode

1. mars - 20. mai

Bestill

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com