Reis til Svalbard i SmakSvalbard: verdens nordligste matfestival
Kart

SmakSvalbard: verdens nordligste matfestival

Kom til Svalbard for å oppleve noe av det beste du kan få på en tallerken!

Matfestival på Svalbard fra kr. 4.990,-Bli med på verdens nordligste matfesitval. SmakSvalbard er en matfestival som samler ulike lokale aktører, samt noen innslag fra "fastlandet". Vi inviterer deg til en smaksrik opplevelse, og samtidig få oppleve den unike og mørke høsten på Svalbard.Under festivalen kan du delta på BreakfastBeat på Rabalder Café&Bakeri, du kan nyte verdens nordligste sushi og lære med om Svalbards fangshistorie. Vi i Hurtigruten Svalbard er stolte over å si at vi serverte det første hotellmåltidet her på Svalbard, og vi ser frem til å dele vår kunnskap om mat og Svalbard med deg i oktober.Vårt reisetilbud inkluderer fly t/r Oslo - Longyearbyen og tre overnattinger i dobbeltrom på Coal Miners' Cabins med frokost, eller du kan oppgradere til Spitsbergen Hotel.Festivalprogram

Torsdag 5/10

  • 16.00-17.00: Champagnesmaking i gamle Nordpolet. Pris 495,-
  • 18.00- 20.00: Gruvefest. Coal miner’s Cabins: Håvar Fjerdingøy forteller historier fra gruvesamfunnet. Pris 595,-. Bestill bord her og nå!                

 

Fredag 6/10

 

Lørdag 7/10

  • 17.00-18.00: Champagnesmaking i gamle Nordpolet. Pris 495,-
  • 19.00-23.00: Fangstmannsmiddag – Smaken av Svalbard i Restaurant Nansen: Stein P. Aasheim forteller om sin overvintring på Austfjordneset. Pris 895,-. Bestill bord her og nå!

 

Søndag 8/10

  • 13.00-16.00: Villmarksaften med transport, mat, drikke og isbjørnforedrag. Pris 1045,-
  • 17.00-18.00: Champagnesmaking i gamle Nordpolet. Pris 495,-

Historisk aften

Funktionærmessen Restaurant meny

Bli med på en historisk aften på Funktionærmessen Restaurant. Vi serverer middag inspirert av måltidet som ble anrettet på suverenitetssigneringen. Denne dagen markerer Norges eierskap til Svalbard, og vi er stolte over å kunne invitere deg på en tradisjonsrik middag.

Med blant annet rypebryst, indrefilet og romkake på menyen, blir dette en kveld ulikt alt annet. Book bord nå, det er begrenset med plasser.

Dagsturer fra Longyearbyen

I oktober legger mørket seg over byen, og man kan allerede nå begynne å se nordlyset. Her er forslag til noen aktiviteter du kan finne på mens du er her:Arktisk havfiske

Arktisk sykkeltur med el-sykkel

Velg hvor du vil bo på Svalbard

Inkludert i prisen får du overnatting på Coal Miners Cabins. Men du kan ta en titt på våre andre alternativer om du ønsker å oppgradere.Coal Miners' Cabins


Coal Miners' Cabins

Ligger ved foten av breer og fjell, øverst i Longyeardalen. Et perfekt utgangspunkt for turer til fots, på ski eller med snøscooter. Det er også et rimelig overnattingssted. Les mer om Coal Miners' Cabins.Spitsbergen Hotel


Spitsbergen Hotel

Ligger på toppen av byen og har en overlegen utsikt mot Sarkofagen og Longyearbreen. Hotellet var tidligere byens flotteste bygg, og et historisk sus av klasse henger fortsatt igjen i veggene. Les mer om hotellet.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Fra kr. 4.990,-
SmakSvalbard
Pris
Fra kr. 4.990,-
Reiseperiode

5. - 8. oktober

6. - 9. oktober

Pakken inkluderer

Fly t/r Oslo-Longyearbyen og 3 overnattinger med frokost i dobbeltrom på Coal Miners' Cabins. Du kan også oppgradere til Spitsbergen hotel.

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Flere Svalbard-opplevelser
Alternativ tekst
Aktivitetskalender
Se hva du kan oppleve på Svalbard men...
Alternativ tekst
Restaurant Nansen
Kom i dress. Kom i scooterdress. Bare...
Alternativ tekst
Kveldstur med kajakk på Adventfjorden
Bli med ut på en flott kajakktur på...
Alternativ tekst
Spitsbergen Blomstrand Fottur med cruise
Bli med på en eventyrlig 9-dagers tur...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com