Sommertilbud Funken
Kart

DRØMMESOMMER I ARKTIS

Er du klar for litt arktisk luksus? Sommeren er her, og Svalbard har masse å by på! På nyoppussede Funken Lodge får du service og matopplevelser i verdenklasse, og hotellet er det perfekte utgangspunkt for en opplevelsesrik sommerferie. 

Sommer på 78 grader nord

Reisetilbudet inkluderer:


  • Fly tur/retur Oslo - Longyearbyen
  • Tre overnatting i dobbeltrom på boutique hotellet Funken Lodge
  • Frokost alle dager

48 AKTIVITETER PÅ 48 TIMER

De fleste trenger litt mer enn to døgn på Svalbard, men uansett hvor lenge du blir finnes det nok av aktiviteter å fylle tiden med! Her kommer et forslag til 48 ting du kan gjøre i sommer:  • 01: Padle kajakk gjennom Polhavet før frokost
  • 18: Sykle en tur på permafrosten
  • 21: Trekk opp en ishavstorsk
  • 34: Handle på et pol som er veldig nær en pol
  • 47: Hopp høyt på toppen av kloden

Les resten av listen her.

Bo på Funken Lodge

Velger du å bo på Funken Lodge vil det bli et opphold du sent glemmer. Dette er stedet der du virkelig kan slappe av, og med hotellets lune og avslappende atmosfære kan du nye et bedre glass i en av hotellets salonger. Har du med joggeskoene kan du benytte deg av hotellets treningsrom, eller ta en løpetur i det fri og sett deg i badstuen etterpå?

Hadde hotellets vegger kunnet snakke ville de fortalt om festligheter fra gruvedriftens glansdager, om champagnesmakinger i det Gamle Nordpolet og interessante samtaler fra de dype stolene i peisestuen. Hotellet har huset alt fra adelige til statsoverhoder, og har beholdt sitt klassiske rykte fra tiden som funksjonærbolig. Hotellet har nå gjennomgått en stor renovering, - og nye historier er klare for å bli fortalt mellom hotellets fire vegger.

Funktionærmessen Restaurant er stolte over å kunne tilby mat i verdensklasse. Det er et unikt spisested basert på et internasjonalt kjøkken, og ulikt alt annet som finnes i Longyearbyen i dag. Menyen oppfordrer til «sharing», og består av generøse porsjoner som kan deles på flere. Kongekrabbe fra Finnmark, tørrmodnet kjøtt og Svalbardrein fra nabolaget er blant de kulinariske delikatessene. Grillen er et sentralt element i matlagingen, og etter å ha smakt maten vil du tro det utspiller seg litt magi på kjøkkenet. Kombiner det med fantastisk panoramautsikt over byen, Longyearbreen og Hiorthfjellet og du har en prisvinnende matopplevelse.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Sommer på Svalbard
Reiseperiode

Frem til 30. september

Pakken inkluderer

Fly t/r Oslo-Longyearbyen og 3 overnattinger i dobbeltrom med frokost på Funken Lodge.

Eventuelt enkeltromstillegg tilkommer. 

Bestill

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com