Sommertilbud Coal Miners' Cabins
Kart

Svalbardsommer fra 3.990,-

Sommeren er rett rundt hjørnet, og Svalbard har masse å by på! Vi har laget en liste over 48 ting du kan gjøre på Svalbard under ditt neste besøk. Enten du rekker alt på 48 timer, eller vil bli her en uke – vi har sommerpakken for deg med fly og hotell til en svært god pris.

Sommer på 78 grader nord

Reisetilbudet inkluderer:


48 AKTIVITETER PÅ 48 TIMER

De fleste trenger litt mer enn to døgn på Svalbard, men uansett hvor lenge du blir finnes det nok av aktiviteter å fylle tiden med! Her kommer et forslag til 48 ting du kan gjøre:  • 01: Padle kajakk gjennom Polhavet før frokost
  • 18: Sykle en tur på permafrosten
  • 21: Trekk opp en ishavstorsk
  • 34: Handle på et pol som er veldig nær en pol
  • 47: Hopp høyt på toppen av kloden

Les resten av listen her.

Overnatting på Coal Miners' Cabins

Dette tilbudet inkluderer overnatting på Coal Miners’ Cabins. Coal Miners’ Cabins er stedet for deg som vil få den ekte opplevelsen av gruvelivet på Svalbard. Coal Miners' Cabins ligger i Nybyen, Longyearbyens lille ”drabantby” og er i gåavstand fra sentrum.

Coal Miners’ Cabins er et avslappet overnattingssted med god atmosfære. Den åpne lobbyen inviterer til en øl mellom slagene, eller en varm kopp te mens du leser en bok og ser været herje utenfor. Du er i umiddelbar nærhet til Longyear- og Larsbreen, og turmulighetene er rett utenfor døra!

Ønsker du å oppgradere til Funken Lodge, vårt boutique hotell med fantastisk utsikt over Longyearbyen, kan du lese mer om det her.
Coal Miners' Cabins

MIDNATTSSOL OG DYRELIV

Når polarsommeren begynner 17. mai har midnattssola allerede lyst opp øyriket en drøy måned, og den gjør at øyas severdigheter kan utforskes og oppleves både dag og natt. Lyset setter ingen begrensninger for når du kan dra på tur, og det er lett å bli døgnvill. Samtidig byr dette på uante muligheter for en ferie stappfull av opplevelser, for hvem vil vel sove bort «sumarnatta»?

Sommeren i Arktis er kort og hektisk, og det er et yrende dyre- og fugleliv på øygruppa. Selv om antall hekkende fuglearter ikke overstiger 30, er fuglelivet rikt. De kommer i store flokker for å hekke og spise av de store forekomstene med næringsrike organismer i havet i sommermånedene. Du kan se arter som alkekonge, polarlomvi, teist, krykkje, havhest, lundefugl og polarmåke.

Dyrelivet er ikke mindre imponerende. Hvalross, sel og hval trekker inn i fjordene på Svalbard for å forsyne seg av det enorme matfatet som finnes her. Og på land kan du se Svalbardrein, polarrev, polarrype og – hvis du er heldig – isbjørn!

Se opp - og ned!

I tillegg til det rike fuglelivet som inntar øygruppen i sommermånedene skjer det også mye på bakkenivå. Svalbardfjellene er golde, og virker på avstand kanskje ikke så forlokkende, men kom nærmere og du vil oppdage et fyrverkeri av farger på bakken. En mengde planter og sopp trives godt i Arktis og skaper små fargeglade lyspunkter i det ellers så ensformige landskapet. Plantene er spesielt tilpasset klimaet – og mange av dem blir ikke over 10 cm høye.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Fra kr. 3.990,-
Sommer på Svalbard
Pris
Fra kr. 3.990,-
Reiseperiode

16. mai til 30. september

Pakken inkluderer

Fly t/r Oslo-Longyearbyen
3 netter i dobbeltrom på Coal Miners' Cabins
Frokost alle dager

Bestill innen 15. mai
Oppgradere?

Ønsker du å oppgradere til Funken Lodge, vårt boutique hotell med fantastisk utsikt over Longyearbyen? Sjekk vårt tilbud her.

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Flere Svalbard-opplevelser
Alternativ tekst
Aktivitetskalender
Se hva du kan oppleve på Svalbard men...
Alternativ tekst
Restaurant Nansen
Kom i dress. Kom i scooterdress. Bare...
Alternativ tekst
Kveldstur med kajakk på Adventfjorden
Bli med ut på en flott kajakktur på...
Alternativ tekst
Spitsbergen Blomstrand Fottur med cruise
Bli med på en eventyrlig 9-dagers tur...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com