Maitilbud
Kart

Mai på Svalbard fra 3.990,-

Det er lyst hele døgnet, og Svalbard har masse å by på! Bruk de røde dagene i mai og besøk Svalbard. Enten klokka er ni om morgenen eller ni om kvelden har vi spennende aktiviteter i fantastisk natur! Sjekk ut våre maitilbud for en god pris på fly og hotell.

Fridager på 78 grader nord

Reisetilbudet inkluderer:


  • Fly tur/retur Oslo - Longyearbyen
  • Tre/fire overnatting i dobbeltrom på Coal Miners' Cabins (ønsker du å oppgradere til Funken Lodge? Les mer her!)
  • Frokost alle dager

Langhelger i mai

Vi har pakketilbud følgende dager:  • 16. - 20. mai
  • 16. - 21. mai
  • 24. - 27. mai
  • 25. - 28. mai

Overnatting på Coal Miners' Cabins

Dette tilbudet inkluderer overnatting på Coal Miners’ Cabins. Coal Miners’ Cabins er stedet for deg som vil få den ekte opplevelsen av gruvelivet på Svalbard. Coal Miners' Cabins ligger i Nybyen, Longyearbyens lille ”drabantby” og er i gåavstand fra sentrum.

Coal Miners’ Cabins er et avslappet overnattingssted med god atmosfære. Den åpne lobbyen inviterer til en øl mellom slagene, eller en varm kopp te mens du leser en bok og planlegger neste utflukt. Burgerne på Coal Miners' Bar & Grill sies å være byens beste. Du er i umiddelbar nærhet til Longyear- og Larsbreen, og turmulighetene er rett utenfor døra!

Ønsker du å oppgradere til Funken Lodge, vårt boutique hotell med fantastisk utsikt over Longyearbyen, kan du lese mer om det her.

MIDNATTSSOL OG DYRELIV

Midnattssola allerede lyst opp øyriket en drøy måned, og den gjør at øyas severdigheter kan utforskes og oppleves både dag og natt. Lyset setter ingen begrensninger for når du kan dra på tur, og det er lett å bli døgnvill. Samtidig byr dette på uante muligheter for en langhelg stappfull av opplevelser, for hvem vil vel sove bort «sumarnatta»?

Det er et yrende dyre- og fugleliv på øygruppa, og trekkfuglene har begynt å komme tilbake. Selv om antall hekkende fuglearter ikke overstiger 30, er fuglelivet rikt. De kommer i store flokker for å hekke og spise av de store forekomstene med næringsrike organismer i havet i sommermånedene. Du kan se arter som alkekonge, polarlomvi, teist, krykkje, havhest, lundefugl og polarmåke.

Dyrelivet er ikke mindre imponerende. Hvalross, sel og hval trekker inn i fjordene på Svalbard for å forsyne seg av det enorme matfatet som finnes her. Og på land kan du se Svalbardrein, polarrev, polarrype og – hvis du er heldig – isbjørn!

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Fra kr. 3.990,-
Maidager på Svalbard
Pris
Fra kr. 3.990,-
Reiseperiode

16. - 20. mai
16. - 21. mai
24. - 27. mai
25. - 28. mai

Pakken inkluderer

Fly t/r Oslo-Longyearbyen
3/4 netter i dobbeltrom på Coal Miners' Cabins
Frokost alle dager

Bestill snarest!
Oppgradere?

Ønsker du å oppgradere til Funken Lodge, vårt boutique hotell med fantastisk utsikt over Longyearbyen? Sjekk vårt tilbud her.

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Flere Svalbard-opplevelser
Alternativ tekst
Aktivitetskalender
Se hva du kan oppleve på Svalbard men...
Alternativ tekst
Restaurant Nansen
Kom i dress. Kom i scooterdress. Bare...
Alternativ tekst
Kveldstur med kajakk på Adventfjorden
Bli med ut på en flott kajakktur på...
Alternativ tekst
Spitsbergen Blomstrand Fottur med cruise
Bli med på en eventyrlig 9-dagers tur...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com