Tilbud: Svalbard Extreme
Kart

Tilbud: Svalbard Extreme

Opplev noe av det råeste Svalbard har å by på. Coal Miners Cabins er overnattingsstedet for deg som ønsker å legge pengene på aktiviteter fremfor luksushotell. Her får du en god seng å ligge i, digg mat etter timer utendørs og sosiale fellesrom.

Opplevelsesferie til Svalbard

Unn deg en skikkelig "adventure vacation" til Svalbard, Norges råeste feriedestinasjon. I dette tilbudet får du bo på gruvearbeidernes gamle brakker. Disse har blitt pusset opp, og i dag er Coal Miners' Cabins et populært sted for både turister og lokale. Du finner Coal Miners' Bar & Grill her, med saftig grillmat og et rikt utvalg drikke.

 Aktiviteter som følger med er en scootertur til Svea og hundesledetur til en isgrotte. Her får du med andre ord sett Svalbard både over og under isen!

 Er du heller interessert i gode matopplevelser og historiefortelling? Da er vårt tilbud på Radisson Blu Polar hotel noe for deg!

Inkluderte aktiviteter

  • 3 netter i dobbeltrom på Coal Miners' Cabins
  • Scootertur til Svea
  • Hundesledetur til en isgrotte


Inkludert i pakken er snøscootertur til Svea og hundesledetur til en isgrotte. Les mer om aktivitetene, og se video fra scootertur til Svea.

Hundesledeturen begynner hos Green Dog i Bolterdalen med å sele på hundene og gjøre klar sleden. Her er det mange ivrige hunder som er klare for å dra på tur, og lyden av ivrig bjeffing får hjertet til å banke. Straks sleden er i gang, stilner lyder fra hundene. Vi kjører mot en isgrotte, og får oppleve innsiden av en isbre. Her nyter vi stillheten og de ulike formasjonene isen har skapt.Scooterturen tar deg til den nylig nedlagte gruvebyen Svea. På veien ut håper vi å oppleve litt av Svalbards dyreliv, du vil mest sannsynlig se mange av de meget unike Svalbard-reinsdyrene som kun finnes her. I tillegg stopper vi for å nyte utsikten og ta inn alle inntrykkene naturen byr på.

Coal Miners' Cabins

Ligger ved foten av breer og fjell, øverst i Longyeardalen. Et perfekt utgangspunkt for turer til fots, på ski eller med snøscooter. Det er også et rimelig overnattingssted. Du finner Coal Miners' Bar & Grill her, som byr på saftige burgere og god stemning. Hotellet ble pusset opp og fremstår som moderne. Det er delt bad på gangen, og dette er steder for deg som vil legge pengene på opplevelser.Les mer om Coal Miners' Cabins.

Coal Miners' Cabins
Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Fakta
Pris

Fra NOK 6. 690,- per person
Singlerom-tillegg fra NOK 615,-  per person

Inkludert
Bestill før

15. februar

Reiseperiode

1. februar - 17. mai

Bestill

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com