Tilbud: Moderne komfort i Arktis
Kart

Tilbud: Moderne komfort i Arktis

Bo på nye Funken Lodge og bli med til gruvebyen Svea på snøscooter. Dette tilbudet er perfekt for deg som vil oppleve Svalbard med et hint av luksus.

Litt luksus, mest eventyr

Bo på nye Funken Lodge og bli med ut i Svalbards uberørte villmark. Hvis du ønsker å oppleve arktisk luksus og arktisk villmark, er dette vinterpakken for deg. Vinteren på Svalbard er hvit, vakker og må oppleves. Ta kontakt med oss om du ønsker å bestille, eller vil høre mer om hva du kan finne på når du først er her.

 Er du heller av typen som vil legge mer penger på aktiviteter enn overnatting? Da er vårt tilbud på Coal Miners' Cabins noe for deg.

Inkluderte aktiviteter

  • 3 netter i dobbeltrom på Funken Lodge
  • Scootertur til Svea
  • 3-retters middag på Funktionærmessen Restaurant
Inkludert i denne pakken får du en tre-retters middag på hotellets egen restaurant; Funktionærmessen Restaurant. Her får du utsikt over byen mot fjellene. Funken Lodge er nyoppusset, og restauranten fremstår som moderne og tidsriktig.

I tillegg får du en scootertur til Svea, en gruveby som inntil nylig drev med aktiv kulldrift. Scooterturen er en fantastisk mulighet til å se mer av arktisk natur, og Svalbards utrolige dyreliv. Rype, rein og rev er noe av det man kan se, for ikke å glemme kongen av Arktis om vi er heldige!

Funken Lodge

Spitsbergen Hotel gjennomgikk en renovering, og står i februar ferdig som Funken Lodge, et hotell i særklasse. Her er det peiskos og et stort utvalg bøker du kan nyte, det blir en atmosfære som får deg til å senke skuldrene etter begivenhetsrike dager utendørs. Vi mener at en bereist person vil ønske å oppleve Svalbard og få i både pose og sekk. Derfor har vi skapt et hjem borte fra hjemmet. Velkommen til Funken Lodge!Hadde disse veggene kunne snakke ville det nok blitt fortalt om en del festligheter, og ikke minst mange interessante samtaler i de dype stolene i peisestuen. Hotellet har huset alt fra adelige til statsoverhoder, og har beholdt sitt klassiske rykte fra tiden som funksjonærbolig. Hotellet har nå gjennomgått en stor renovering, - og nye historier er klare for å utspilles mellom våre nye fire vegger.Funktionærmessen Restaurant utsikt
Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Fakta
Pris

Spar opp til 24%

Fra NOK 6. 990,- per person
Singleromtillegg fra
NOK 1. 350,-  per person

Inkludert
Bestill før

15. februar

Reiseperiode

1. februar - 17. mai

Bestill

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com