Funken Bar
Kart

Funken Bar

Enten det er after-scooter eller en aperitiff før en bedre middag du er ute etter, så er Funken Bar svaret. Her serveres god mat og drikke i den koselige peisestua eller det polarinspirerte biblioteket.

Klassisk sjarm

Funken Bar er en intim bar ved den ærverdige peisestuen på Funken Lodge. Funken Bar var Longyearbyens første bar med miksede drinker, og ble åpnet på solfestdagen i 1991. Den gang var baren temmelig provisorisk; med en resepsjonsdisk som bar, og ansatte fra ulike avdelinger som bartendere. Heldigvis er mye forandret, men den gode stemningen og de gode drinkene får du fremdeles. Dette er et perfekt sted å ta en aperitiff før en middag i Funktionærmessen Restaurant.

Når du setter deg ned med drinkmenyen vil du gjenkjenne flere av drinkene med nye navn etter personer eller hendelser som er av stor betydning for Svalbard. Ta en prat med bartenderen og lær litt om øya vår.

LUNSJ I FLOTTE OMGIVELSER

Funken Bar har også et lite utvalg lunsjretter basert på de samme råvarene som brukes i Funktionærmessen Restaurant, tilberedt av de samme kokkene, og med samme høye kvalitet.

Champagneflasker på Funken Bar

Champagne og vin

I Funken Bar finner du et usedvanlig godt utvalg champagne, hvilket gjør at du godt kan kalle det ’’verdens nordligste champagnebar.’’

Champagneflasker på Funken Bar
Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Informasjon
Åpningstider

Daglig fra kl. 18:00 - 01:00

Fredag kl. 16:00 - 01:00

Matservering fra kl. 12:00 - 23:00 hver dag

Bestill

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler