Funktionærmessen Restaurant
Kart

Funktionærmessen Restaurant

Funktionærmessen Restaurant ble rangert som den nittende beste restauranten på den presisjetunge listen til White Guide Nordic i 2016. Opplev mat i verdensklasse, hos oss dekkes bordene med fransk eleganse. Bestill bord her.

En perle øverst i Longyeardalen

Funktionærmessen Restaurant utsikt

Funktionærmessen Restaurant byr på den beste utsikten i Longyearbyen, og kan skilte med en nittende plass over Norges beste restauranter (The White Guide Nordic, 2016). Et historisk spisested som lenge har vært forbundet med klasse og kvalitet. Det var her gruveselskapets funksjonærer i sin tid inntok sine måltider med fantastisk panoramautsikt over Longyearbyen, Longyearbreen og Hiorthfjellet. Da, som nå, var det et klassisk fransk kjøkken som inspirerte menyen.

Stor vinkjeller

En restaurant som tar mål av seg til å være den beste på Svalbard, har naturligvis et godt utvalg vin. Funktionærmessens vinkart kan skilte med over 300 ulike typer, og kjelleren bugner av gode årgangsflasker – særlig fra kjente Bourdeaux-produsenter. Restaurantene våre har 15.000 flasker tilgjengelig! 

Vi kan også friste med over 70 sorter champagne! Her har du muligheten til å gjøre noen virkelig gode valg. 4-8 ganger per år arrangerer vi Winemaker`s Dinner i samarbeid med ulike vinprodusenter, og serverer menyer spesialkomponert til eksklusiv drikke.

For små eller store selskap tilbys et chambre separée, et personlig rom med plass til opptil 45 gjester. Når det dekkes til fest, har restauranten kapasitet til å ta imot inntil 145 personer.

Menyer

Funktionærmessen Restaurant meny

La deg friste fra vår 7-retters meny som skiftes ut 6 ganger i året. Kjøkkenet setter sammen spennende retter basert på sesongens beste råvarer. Velg hele menyen eller plukk de rettene som frister deg mest. Til rettene tilbyr vi nydelige viner for en større gastronomisk opplevelse.

Winemaker`s Dinner

Hvert år dekker vi opp til Winemaker`s Dinner. Vi får besøk fra vinhus som setter viner til de forskjellige rettene i menyen. Stikkord er mye god vin og fantastisk mat for pengene. Dette er populært både blant fastboende og tilreisende, så her er det viktig å være tidlig ute!

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Informasjon og booking
Åpningstider

Hver dag kl. 18.00 - 23.00.

Bordbestilling

Funktionærmessen Restaurant
Spitsbergen Hotel
Tlf. 79 02 62 00

Epost: restaurant@hurtigrutensvalbard.com

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Prøv også:
Alternativ tekst
Barentz Pub & Spiseri
Barentz Pub & Spiseri er et travelt...
Alternativ tekst
Coal Miners' Grill
Coal Miners' Bar & Grill er et avslap...
Alternativ tekst
Det gamle nordpolet
Longyearbyens gamle polutsalg byr i d...
Alternativ tekst
Funken Bar
I peisestuen er du velkommen til...
Alternativ tekst
Winemaker's Dinner
Lørdag 9. september arrangerer vi...
Alternativ tekst
Rabalder cafe & bakeri
Velkommen til verdens nordligste café...
Alternativ tekst
Restaurant Nansen
Kom i dress. Kom i scooterdress. Bare...
Alternativ tekst
Styrerommet
Styrerommet er et eksklusivt lokale m...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com