Funktionærmessen Restaurant
Kart

Funktionærmessen Restaurant

Velkommen til Funktionærmessen Restaurant! Lokalene er nyoppusset, men historien sitter fremdeles i veggene, og med Longyearbyens beste utsikt byr vi på smaker i verdensklasse.

Bestill bord

En perle øverst i Longyeardalen

I andre etasje på Funken Lodge ligger Funktionærmessen Restaurant. Inspirert av et internasjonalt kjøkken og de beste råvarene tilbyr restauranten en matopplevelse du ikke finner maken til i Longyearbyen. Menyen er basert på «sharing»-konseptet, og består av generøse porsjoner som kan deles på flere.

Kongekrabbe fra Finnmark, tørrmodnet kjøtt og Svalbardrein fra nabolaget er blant de kulinariske delikatessene. Grillen er et sentralt element i matlagingen, og etter å ha smakt maten vil du tro at det utspiller seg litt magi på kjøkkenet. Kombiner det med fantastisk panoramautsikt over byen, Longyearbreen og Hiorthfjellet og du har en prisvinnende matopplevelse.

Dette er et historisk spisested, som alltid har vært forbundet med kvalitet. Det var her gruveselskapets funksjonærer i sin tid inntok sine måltider med panoramautsikt over Longyearbyen, Hiorthfjellet og Longyearbyreen. Restauranten har fått ny meny og nytt interiør, men historien, utsikten og den gode kvaliteten består.

Funktionærmessen Restaurant utsikt

Stor vinkjeller

En restaurant som har som mål å være den beste på Svalbard har naturligvis et godt utvalg av vin. Funktionærmessens vinkart kan skilte med over 300 typer vin, og kjelleren bugne av gode årgangsflasker – særlig fra kjente Bourdeaux-produsenter. Vi har over 15 000 flasker tilgjengelig, og kan også friste med over 70 sorter champagne, hvorav flere er av den virkelig sjeldne sorten.Her har du muligheten til å gjøre noen virkelig gode valg! Funktionærmessen Restaurant utsikt

Winemaker's Dinner

Hvert år dekker vi bordet til Winemaker’s Dinner. Vi får besøk fra annerkjente vinhus som setter viner til de forskjellige rettene i menyen. Stikkordene er mye god vin og fantastisk mat for pengene. Dette er en populær kveld for både fastboende og tilreisende, og bør bookes god tid i forveien.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Informasjon og booking
Åpningstider

Hver dag kl. 18.00 - 23.00.

Bordbestilling

Funktionærmessen Restaurant
Funken Lodge
Tlf. 79 02 62 00

Epost: restaurant@hurtigrutensvalbard.com

Bestill

Eller ring 79 02 61 00
Prøv også:
Alternativ tekst
Barentz Pub & Spiseri
Barentz Pub & Spiseri er et travelt...
Alternativ tekst
Coal Miners' Grill
Coal Miners' Bar & Grill er et avslap...
Alternativ tekst
Det gamle nordpolet
Longyearbyens gamle polutsalg byr i d...
Alternativ tekst
Funken Bar
Slapp av foran peisen med noe godt i...
Alternativ tekst
Winemaker's Dinner
2-3 ganger i året arrangerer vi...
Alternativ tekst
Rabalder cafe & bakeri
Velkommen til verdens nordligste café...
Alternativ tekst
Restaurant Nansen
Kom i dress. Kom i scooterdress. Bare...
Alternativ tekst
Styrerommet
Styrerommet er et eksklusivt lokale m...

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com