Jul- og nyttårsaftenmeny Fra kr. 650
Kart

Jul- og nyttårsaftenmeny

Vi tilrettelegger den perfekte julestemningen for deg. Her kan du studere menyen vi har satt opp på julaften og nyttårsaften. Vi anbefaler å bestille bord allerede i dag!

Hva passer best for deg og dine?

Vi tilbyr to ulike jul- og nyttårskonsepter på Funktionærmessen Restaurant og Coal Miners' Bar & Grill. Hva ønsker du deg? Vil dere prøve noe nytt, eller ønsker dere de tradisjonelle julerettene? Tar dere med storfamilien, eller blir det et koselig, lite julebord med din nærmeste? Les mer om mulighetene her og gled deg til at noen andre tar seg av julestria!

Julaften og nyttårsaftenmeny på Funktionærmessen Restaurant

Vi har laget en fantastisk meny vi gleder oss til å dele med deg. Sjekk meny, og bestill bord allerede i dag!JULAFTENMENY (norsk) / CHRISTMAS MENU (English).
Fra kr. 650,- per person
Barn kr. 325,- per person
Vinpakke kr. 600,- per personNYTTÅRSAFTENMENY (norsk) / NEW YEARS MENU (English)
Nyttårsmeny inkludert aperitiff og midnattschampagne, kr. 1350,-
Nyttårsmeny inkludert vinpakke, kr. 1950,-
Barn: Kr. 675,-Julaften og nyttårsaftenmeny på Coal Miners' Bar & GrillPå julaften serverer vi et bugnende julebordsbuffet på Coal Miners' Bar & Grill. For kr 650,- kan du nyte de lekreste juleretter, lokale favoritter og et bugnende dessertbord.På nyttårsaften serverer vi "Gruvefest", en sharing platter med all verdens godsaker, samt dessertbord. Kr 445 per person.

Ta aperitiffen på Det gamle NordpoletHva med å flytte aperitiffen til "Det gamle Nordpolet"? Vi garanterer en smakfull og hyggelig start på kvelden!

Det gamle polutsalget fra 1954 er satt i stand for vin- og champagnesmaking. I dette rommet, hvor gruvearbeidere og funksjonærer hentet sine tilmålte kvoter alkohol, kan du forhåndsbestille prøvesmaking av svært eksklusive dråper.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Pris: Fra kr 650
Julebord
Pris
Fra kr 650

Bestill bord i linken ved siden av (blå knapp).

JULAFTEN

På julaften serverer vi "Julaftenfest" på Funktionærmessen Restaurant. Kr 650 per person. 

På Coal Miners' Bar & Grill blir det tradisjonelt julebordsbuffet. Kr 650 per person inkludert dessertbord.

Les menyen nederst på denne siden.

NYTTÅRSAFTEN

På nyttårsaften blir det nyttårsmeny inkludert apèritif og midnattschampagne i Funktionærmessen Restaurant, kr 1350 per person.

På Coal Miners' Bar & Grill blir det "Gruvefest", en sharing platter med all verdens godsaker, samt dessertbord. Kr 445 per person.


Les menyen nederst på denne siden.

Bestill

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler