Restaurant Nansen
Kart

Restaurant Nansen

Kom i dress. Kom i scooterdress. Bare kom som du er! I Restaurant Nansen er det høyt under taket, bokstavelig talt. Takhøyden er ikke noe mindre på kjøkkenet. Bestill bord her.

Restaurant Nansen er for tiden under oppussing. Vi gleder oss til å invitere til våre nye lokaler 1. februar 2019!

Unike smaksopplevelser fra kokkene våre

Restaurant Nansen kokker

Et uforglemmelig måltid. Fra alt det gode vi har rundt oss.



Glem fordommer du måtte ha om hotellkjøkken: Restaurant Nansen er et tidsriktig spisested for kresne ganer. Her får du spennende smakskombinasjoner i nykomponerte retter, med utgangspunkt i arktiske råvarer. Her kan du nyte retter av reinsdyr og rype - bragt til byen av lokale fangstmenn.


Restaurant Nansen mat

Kokken spleiser lokal mat med internasjonale trender, og du velger à la carte eller fra en fast meny. Restauranten tilbyr vin fra alle verdenshjørner. Med 15.000 flasker og 300 sorter vin bør alle finne noe etter sin smak. Vi har et godt utvalg årgangsvin, men også egen cognac- tralle for deg som setter pris på et rikt utvalg edle dråper.



Utsikten over Adventdalen og Hiorthfjellet er Restaurant Nansens mest slående utsmykning. Delikat innredning og vennlige servitører sørger for en uformell og avslappet stil.

Arrangementer

Restaurant Nansen bord

Restauranten lager gjerne kulinariske godbiter til ethvert arrangement: Private selskap, temakvelder, festaftener og lokale begivenheter. Vi huser gjester for små og store anledninger. Oppdekningen gjør vi på oppfinnsomt vis.



Vi huser gjester for små og store anledninger, og kler hele lokalet til ’’gruvemiddag’’ dersom du ønsker en sjeldent stemningsfull kveld. Dagslys holdes ute med mørke gardiner, og servitørene kles opp i gruvelomp. Levende lys, hvite duker, roser og kull er dekor som forsterker romantikken. Konseptet er beregnet for større grupper (50–150 personer).



I november og desember inviterer vi til raus arktisk julebordsbuffé der både tradisjonsrike retter og mer eksotiske innslag får plass på bordet. Inkludert tilstøtende lokaler har Restaurant Nansen kapasitet til å servere inntil 240 gjester.

Skriv ut
Ring oss på telefon 79 02 61 00 eller Bestill
Informasjon
Menyer

Restaurant Nansen er for tiden under oppussing. Vi gleder oss til å invitere til våre nye lokaler 1. februar 2019!

Bordbestilling

Kontakt oss på tlf. 907 16 198

Epost: restaurant@hurtigrutensvalbard.com

Bestill

Eller ring 79 02 61 00

HURTIGRUTEN SVALBARD AS

P.O.Box 548, N-9171 Longyearbyen

Tlf.: 79 02 61 00 | Org.nr. 951 291 579

E-post: info@hurtigrutensvalbard.com

Personvernerklæring
Cookies/informasjonskapsler